Arama sonuçları: *

1. System32

6.000₺ Masaüstü Pc önerisi

Arkadasımın 6K bütcesi var 6k ya en iyisi hangisidir arkadaslar.
  2. System32

GTA V giriş hatası nedir acaba?

Dostlar bu nedir ne anlama gelir?
  3. System32

Prime95 testinde pc resetlenmesi

Islemcimi deniyordum 63 derece %100 kullanimda 3 dk sında iken birden pc kendini resetledi bu neden oluyor programın özelliğimi ? Sistem; i5 2400, GTX 750Ti, 16GB Ram , AEROCOOL VX PLUS 400W PSU Yardimlarinizi bekliyorum
  4. System32

Bu sistem çöpe atılacak bir sistemmi ???

i5 3470 16GB DDR3 1600MHZ Ram GTX 750Ti Twin Frozr 1TB HDD Bu sistem çöpe atilacak bir sistemmi ?
  5. System32

Format attıktan sonra klavye bazen algilamiyor

Bayağıdır var bu sorun klavye algilamiyor biosta 2 Keyboards gozukuyor aygit yoneticisindede öyle nasil cozebilirim
  6. System32

Haftada 2,3 defa pc klavyeyi görmüyor

Merhaba, haftada 2,3 defa PC'yi açtığımda pc klavyeyi görmüyor yerlerini değistiriyom o arkada takili usb gibi yerlerin resetliyom düzeliyo çok garip nadiren oluyor farkli klavyelerdede oldu sadece klavyelerde oluyor (klavye bozuk degil yenisindede oluyo)
  7. System32

Bunedir böyle ilk kez görüyorum

Ne yaptiysam kurtulamadim bu illet nedir reis ? @Treyarch Reis bu nedir bilirmisin ?
  8. System32

BT Yöneticisi Sorunu

Bu sorun nedir ? Nasil cozulur kendi hesabimi yonetici olarak atadım sorun devam etmekte 1604659124 Support Please
  9. System32

Format aticam klavye calismiyo

Ne yaptiysam bussuru klavye denedim olmadi windows kurulu DEĞİLDİR! Biosa felan hic giremiyorum calismiyor klavye hiç ne yapicam formatta atamiyorum calismiyor klavye
  10. System32

8GB USB Win10 Iso yeterlimi

Arkadaslar bugun net kafeden denedim olmadı 8GB USB ye Win10 Iso atamiyorum nedeni nedir
  11. System32

Android den Usb ye iso aktarimi

Beyler hdd de windows yok pc acilmiyor yani şimdi ben Andorid telefonuma iso indirdim fakat usb ye atamadim nasil yapabilirim
  12. System32

PC'den modem resleme

modemden değilde bilgisayardan resetleyebilirmiyiz cmd komutları işe yaramıyor
  13. System32

Fps yi tam Hz sabitleyebiliyormuyuz

vsync açınca sorun çıkıyor bende oyüzden monitörün tam hz sine sabitleyebilirmiyiz fps yi 59 a sabitedim ama yırtılmalar devam
  14. System32

Norton™ 360 VS Kaspersky™ Internet Security

Konuyu herkes bilgilensin diye açtım Konu başlığındada belirttiğim gibi sizce Norton mu Kasperksy'mi nedenleriyle birlikte belirtirseniz herkes bilgilenmiş olur .
  15. System32

bilgisayarıma darkcometle girebilirlermi

arkadaşlar windows son sürüm 2004 güncellemelerde tam defender aktif kaspersky full maksimum korumada aktif darkcometle girebilirlermi bilgisayarıma tehdit ediyor adam
  16. System32

Usb gerekmeden 0 dan windows 10 format nasıl atarım

usb gerektirmeden windows 10 enterprise format nasıl atarım
  17. System32

Nvidia ayarlarında en düşük fps ayarı varmı

arkadaşlar nvidia denetim masasında en düşük fps şu olsun gibi bi ayar varmı mesela en düşük fps 59 olsun v-sync açınca kart zorlandığı yerde kendini %50 gpu kullanımına ve 30 fps ye sabitliyor
  18. System32

Monitorü Display Port a bağlarsam g sync mi oluyor

Vga yi DisplayPort seklinde degistirirsem donusturucu ile Monitor Otomatikmen G SYNC Mi oluyor
  19. System32

FreeSync kablo ile G-Sync yapılır mı? ?

merhaba vga to hdmi gibi monitörleride FreeSync den G-Sync yapabilirmiyiz kablo aracılığı ile
  20. System32

Win10 yardim edin Lütfen

Lütfen yardim edin kardesim pc ile oynamis boyle oldu nasil yapicam edicem Allah icin yardim edin
Top Bottom