Islemcimi deniyordum 63 derece %100 kullanimda 3 dk sında iken birden pc kendini resetledi bu neden oluyor programın özelliğimi ?
Sistem; i5 2400, GTX 750Ti, 16GB Ram , AEROCOOL VX PLUS 400W PSU
Yardimlarinizi bekliyorum
Merhaba, haftada 2,3 defa PC'yi açtığımda pc klavyeyi görmüyor yerlerini değistiriyom o arkada takili usb gibi yerlerin resetliyom düzeliyo çok garip nadiren oluyor farkli klavyelerdede oldu sadece klavyelerde oluyor (klavye bozuk degil yenisindede oluyo)
Ne yaptiysam bussuru klavye denedim olmadi windows kurulu DEĞİLDİR! Biosa felan hic giremiyorum calismiyor klavye hiç ne yapicam formatta atamiyorum calismiyor klavye
Konuyu herkes bilgilensin diye açtım Konu başlığındada belirttiğim gibi sizce Norton mu Kasperksy'mi nedenleriyle birlikte belirtirseniz herkes bilgilenmiş olur .
arkadaşlar windows son sürüm 2004 güncellemelerde tam defender aktif kaspersky full maksimum korumada aktif darkcometle girebilirlermi bilgisayarıma tehdit ediyor adam
arkadaşlar nvidia denetim masasında en düşük fps şu olsun gibi bi ayar varmı mesela en düşük fps 59 olsun v-sync açınca kart zorlandığı yerde kendini %50 gpu kullanımına ve 30 fps ye sabitliyor