Arama sonuçları: *

1. Hudzell

RX 6650 XT çökme sorunu ?

Merhaba, 24.5.1 sürümünü kullanıyoruz. Herhangi bir OC veya UV yapılmadı. Uncharted 4 oynarken sürücü zaman aşımına uğradı'ya, benzer bir hata veriyor. Ne yapmam lazım ? WHQL sürümünü kullanmama rağmen bu sorunu alıyorum. kart ısınmıyor. @Mehmet Yılmaz daha önce AMD ekran kartı kullanmadım...
  2. Hudzell

Bir sistemi 0'dan birleştirmek ?

Parça takıp çıkarma konusuna hakimim ancak şu ön panel kabloları veya güç kaynağı kabloları hakkında bilgi birikimim olsa da internet üzerinden araştırmam gerektiğini düşünüyorum. Yarın bir dostun sistemini montajlamaya gideceğim gitmeden önce kapsamlı bir şekilde sistem toplama rehberi tarzında...
  3. Hudzell

PC'ye USB takılı olmadığı halde hata veriyor

Dostlar bilgisayara herhangi bir USB takılı olmadığı halde USB cihazı tanınamadı tarzında bir hata alıyorum. Herhangi bir şey yokken birden oldu ne yapmam lazım ?
  4. Hudzell

Sizin orada format fiyatları ne durumda ?

Uzun süre sonra format atılmalık cihazlar geçti elime ne fiyat çeksem diye düşünüyorum. Kişisel düşüncelerinizi de katmadan sadece çevrenizdeki fiyatları oylamayı ve hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz sevinirim.
  5. Hudzell

Bilgisayarım SSD'yi görmüyor ?

Dostlar sistemim daha yeni garantiden geldi. Sisteme format atmışlar ve biosu güncellemişler. Artık nasılsa cihaz ssd'mi görmüyor. Disk yöneticisinden de baktım görmüyor nasılsa. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  6. Hudzell

Sistemimi nasıl garantiye gönderirim ?

Sistemim gaminggen den alındı nasi garantiye gönderirim ? @Mehmet Yılmaz
  7. Hudzell

Bilgisayarımda ciddi bir sorun var lütfen yardım edin

Sorunu söylemeden önce 2 şey demem lazım 1.si lütfen tamamını okuyun ki aynı şeyi tekrar etmeyelim. 2. olarak sistemim 13 Nisan 2021'den beri hiç kapanmadı sürekli mining yapıyorum. Sorun şu, sistemim son birkaç günde ansızın 6-7 kere kapandı. Mining yaparken olmadı. Oyun oynarken oldu. 1...
  8. Hudzell

ACIL Bilgisayar otomatik onarıma atıyor ve siyah ekran veriyor

Bilgisayarı yeniden baslatilirken düğmesinden kapattım sonra da tekrar açarken otomatik onarım ekranı geldi "otomatik onarıma hazırlanıyor" yazısından sonra siyah ekrana attı ne yapmalıyım ? WINDOWS 11 INSIDER SURUMU VARDI ama beta güncellemelerini sonradan almayı bıraktım 1652527793 @Mehmet...
  9. Hudzell

Mavi Ekran Mavi ekran yedim ! Ne yapmam lazım ? Sebebi nedir ?

Dostlar daha yeni mavi ekran yedim cihaz şu an stabil bir şekilde çalışıyor ancak kafamı kurcalıyor neden mavi ekran yediğimi öğrenmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ?
  10. Hudzell

BF5 DX12 açınca donuyor.

Battlefield 5'de dlss açmak için DX12 ve DXR özelliklerini açmam gerekiyor ancak açınca donup oyundan atıyor çözümünü bilen var mı ?
  11. Hudzell

Bilgisayarımdan gelen yanık kokusu ! Ne yapmam lazım ?

Dostlar gece (05:00) annem bilgisayarda yanık kokusu var diye beni kaldırdı ve bilgisayarı kokladığımda hafif yanık kokusu geliyordu herhangi bir elektrik kesintisi olmadı *ama dün 21.06.2021 tarihinde akşam saniyelik kesinti oldu yine de akım korumalı priz kullandığımı belirtmek isterim* neyse...
  12. Hudzell

Ekran kartı driver'ı kurduktan sonra bios'a güç gitmemeye başladı

dostlar sorunu biraz daha detaylandırmak gerekirse eski ddr3 sistemime hd 5570 ekran kartı taktım driver'ını kurdum kurulum tamamlanması için sistem yeniden başlatılacak dedi ve sistem kapandı daha da açılmadı bios'un üzerinde güç geldiğinde yeşil bir ışık yanardı artık yanmıyor farklı güç...
  13. Hudzell

RTX 3060 Ekran Kartı Oyunlarda Kasıyor Hissiyatı Veriyor

ya 3060 ile oyunları akıcı bi şekilde oynarım dedim valo cs gibi fps oyunları dışında diğer hikaye oyunlarının hepsi kasıyor arkadaş değer olarak hepsi ortalama 80-90 fps alıyor ama kasıyor adeta sanırım bu sorun monitörümden kaynaklanıyor çünkü 60 hz sistemden 165 hz sisteme geçtim bunun bir...
  14. Hudzell

Bu Klasör nedir ? bilen var mı ?

görev yöneticisinde arkaplanda sürekli çalışıyor bunun ne olduğunu bilen var mı ? not sistem mining yapıyor
  15. Hudzell

Garantili sisteme garantisiz parça takmak ?

garantili sisteme garantisiz ssd taksam ve işlemci ekran kartı vb. parçadan dolayı sistem bozulsa sırf ssd garantisiz diye sistem garanti dışında kalır mı ?
  16. Hudzell

Toplama sistemden çıkan bu parça nedir ?

bu nedir ? nereye takılıyor ?
  17. Hudzell

Data Recovery Program önerisi

dostlar işle alakalı dosyalarımın olduğu ssd'de bazı excel dosyalarım silinmiş ve bunlar benim için çok önemli acilen geri getirmem gerekiyor bu yüzden data recovery programı önerebilir misiniz ? sadece öneri istiyorum konu dışı öğüt vb. şeylerle vakit kaybedemem. minitool power data recovery...
  18. Hudzell

XML belgesi için recovery programı önerisi ACİL

Dostlar xml belgesini geri getirebileceğim ücretli ücretsiz fark etmez recovery programı lazım işle alakalı dosyalar silindi geri getirmem lazım
  19. Hudzell

Sistemin anlık olarak harcadığı gücü izleyebilir miyim ?

dostlar sistemin anlık olarak harcadığı gücü izlememi sağlayan bir uygulama var mıdır ? varsa ismini verebilir misiniz ?
  20. Hudzell

Windows 10 disk repair'den sonra siyah ekran veriyor

dostlar gündelik kullanımımdan sonra cihazımı kapattım ve 1 saat sonra açtım önce disk tamir ekranı geldi sonuna kadar bekledim yeniden başlatıldı cihaz tekrar aynı ekran geldi yine bekledim sonradan farkına vardım infinity loop oluyormuş kapattım cihazı biraz durdum yine açtım disk tamir ekranı...
Geri