Arama sonuçları: *

1. UchihaMadara

ezglobal giriyorum cheat globale atıyor

evet arkadaslar baslıkta gordugunuz gibi amacım hile kullanmak degil fiyatları merak ettiğimden girmeye calıstım.Ezglobal yazılım sitesini acınca cheat globale yönlendiriyor beni ne ypabilirim?
  2. UchihaMadara

w10 lisansım gitmeden nasıl format atarım?

Arkadaşlar hazır windows 10 ile gelen monster laptop kullanıyorum.Virüsten şüphelendiğim için format atıcam ama linsansım gitmeden nasıl atabilirim?
  3. UchihaMadara

Antivirüs Önerisi Çok Acil

Selamlar, yakın zamanda yeni bilgisayar aldım, ücretsiz oyunuydu hilesiydi crakck iydi vs vs derken pc me virüs bulaştığından şüpheliyim.Sizden ricam tüm virüsleri algılayacak ve silebilecek bir antivirüs önerisi..Gerek coinminer gerek trojan vb.Ücretsiz olması tercihimdir ama çok abartılı...
  4. UchihaMadara

Monster Klavye Modları Uygulamada Gözükmüyor

Arkadaşlar klavyemde mod olması lazım fakat uygulamada gözükmüyor yardım ederseniz sevinirim.
  5. UchihaMadara

gta v yi indirdigimden beri her bşr tusa basısımda farklı bir yer acılıyor

örneğin "s" ye bastığımda windows arama bölümü, açılıyor d ye bastığımda masaüstüne atıyor neden bölye oldu anlmıyorum.
  6. UchihaMadara

Valorant birden kapanıyor

Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi valorant birden kapanıyor ve arkadaşım artık bu sorundan dolayı kafayı yedi.2 hesabındanda afk kaldığı için ban yemiş.Düzelsin diye format attım diyo ama yine olmamış.Sizce sorun neden kaynaklı?
Geri