Arama sonuçları: *

1. nffxdg

APEX LEGENDS YÜKSEK FPS AMA SMOOTH DEĞİL TAKILMA VAR

Merhaba apex legends oynuyorum yaklaşık 120 140 fpslerde geziyor yer yer 80e 70lere dusuyor lakin hic 60 altına dusmemesine ragmen takılma gibi şeyler yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum drop değil ama smooth da değil oyun
  2. nffxdg

APEX LEGENDS 160 FPS AMA SMOOTH DEĞİL

Apex legends oynarken 160-120 fps aralarına gidiyor ama hiç smooth değil yani 40 fps gibi oluyor anlık 2 3 saniye yardımcı olursanız sevinirim.
  3. nffxdg

Oyundayken DPI Değeri Kendi Kendine Değişiyor

Arkadaşlar oyundayken "otomatik oyun algılama modunda" dan "dahili belleğe" moduna geçiyor ve dpi fırlıyor kendi kendine niye değiştiriyor 5 yıldır kullanıyorum sıkıntı yoktu şuan oldu bayağı bir süre dayandı ama bunun bir çözümü varsa yeni bir fareye geçmeme gerek kalmaz yardımcı olursanız...
  4. nffxdg

STEAM HESABIM ÇALINDI

Steam hesabım benim salaklığımdan doalyı çalındı alamazsam sıkıntı olmaz ama en azından deniyorum. Aşağıya bir jpg bırakıyorum bana steam cüzdan kodundan falan bahsediyor dediği şeyi örnek olarak kendinizden atabilir misiniz istediği şeyi anlayamadım.
  5. nffxdg

X306CE Oyun İçinde Çalışmıyor

Herkese iyi günler bugün ucuz bir kolla nasıl pc de xbox destekli oyunları oynayacağıma baktım x360ce diye bir uygulama buldum ceşitli videolar izledim güncel versiyonu denedim ama gerekli ayarları yapmama rağmen kolu tanımasına ragmen oyun içinde çalıştıramadım acaba oyun orijinal olmadığından...
  6. nffxdg

Pingim Neden Çok Yüksek?

Herkese iyi günler sadece pingimin neden bu kadar yüksek olduğu hakkında bilgi almak istiyorum bilen varsa.
  7. nffxdg

BİLGİSAYAR AŞIRI DERECEDE KASIYOR VE FPSLER DÜŞÜK

Herkese selam artık buraya sıkıntılarımı yazmaktan bıktım pc özellikleri imzamdaki gibidir.Öncelikle bilgisayar ilk aldığımdan beri fps drop ,takılma gibi şeyler yaşıyordum son zamanlarda daha fazla olmaya başladı ve bugün cs go ya girdiğimde sabit 10 fps almaya başladım daha 2 gün önce 400-300...
  8. nffxdg

NVIDIA 3D AYARLARI DEĞİŞMİYOR GÜNCEL

Herkese iyi günler nvidia 3d ayarlarında fxaa i ve motion bluru açamıyorum kullandığım sürüm güncel 1 ay önce böyle değildi ve açıktı yardımcı olursanız sevinirm.
  9. nffxdg

CS GO OYUN İÇİNDE FPS ANİDEN 30 A SABİTLENİYOR

Herkese iyi günler cs go oynarken nadirde olsa fps im aniden 30 a sabitlenip 10 15 sn düzelmiyor sistemim yazıyor altta normalde 400 300 fps arası gezerken aniden bilgisayarım çökmüş gibi oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
  10. nffxdg

SSD ÖNERİSİ 240GB.....

Merhabalar ssd alacağım 240gb James Donkey buldum iyi bir marka olduğunu biliyorum ssd sinde bir sıkıntı var mıdır ? Sandisk ve adata da var hangisi iyidir bir sorun çıkarmayacak bir ssd almak istiyorum. Birde kingstone m.2 ssd var 240gb 260 lira m2 ssd için ucuz değil mi ?
  11. nffxdg

WİN 10 DAN 7 YE GEÇİŞ

Arkadaşlar windows 10 kullanıyorum takılma tarzında saçma sapan sıkıntılarım var win 7 de bu problemin kesinlikle çözüleceğine inanıyorum win 7 win 10 farkı sizce çok sıkıntı yaratır mı oyunlarda win 7 de bi sıkıntı yaşar mıyım ?
  12. nffxdg

Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor

Arkadaşlar normalde her zaman oynadığım oyun olan watch dogs 2 ye girdim fakat bu hatayı aldım 3 defa denedim 3 ünde almaya devam ettim. Bu hata neden olur nasıl hallederim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  13. nffxdg

HDD Yİ NEREYE TAKMALIYIM

Arkadaslar merhaba çok fazla oyun var ve yerim kalmadı yeni hdd için 2 yer var biri kasanın altı ama hemen ustunde bi hdd daha var sıkıntı çıkar mı ? Ya da powersuply ın ustune powersuply ile arasında bir metal var.
  14. nffxdg

ESKİ HDD DEN BİLGİ GEÇER Mİ

Arkadaşlar eski hdd de virus vardı onu yeni bilgisyarıma takıcam yer kalmadı ondan herhangi bir şey geçer mi şuanki bilgisayarıma ?
  15. nffxdg

Arkadaşlar GÖREV YÖNETİCİSİ 32 BİT DİYOR

Merhabalar görev yöneticisinden Steam veya başka bir program kapatmak isterken hep görüyorum mesela Steam Client 32 Bit yazıyor. Bilgisayar 64 Bit ama böyle yazıyor. Arkadaşım da 64 Bit kullanıyor onda 64 Bit yazıyor yardimci olursanız sevinirim. Artık biri yardım edebilir mi ???
  16. nffxdg

GÖREV YÖNETİCİSİ 32 BİT

Merhabalar görev yöneticisinden steam veya vaşka bir prog. Kapatmak isterken hep görüyorum mesela steam client 32 bit yaziyo bilgisayar 64 ama böyle yaziyo hep arkadasimda 64 bit kullaniyor onda 64 bit yaziyor yardimci olursanız sevinirim.
  17. nffxdg

Disk kullanımı 100 de 100

arkadaşlar görev yöneticisinden bakıyorum disk %100 kullanılıyor bilgisayarımda hafif takılmalar oluyor sistemim iyi ama takılamalar yaşıyorum sebebi bu olabilir mi ?
  18. nffxdg

ANTİ VİRÜS PROGRAMI ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba daha 2 saat önce bilgisayarıma virüs bulaştırdım bir kurulum yaparken hata yaptım cezamı çektim format attım. Fakat onu engelleyebilecek bir virüs programı var mıydı bilemiyorum sizin önerileriniz nedir ? Not: bir daha korsanla işim olmaz.
  19. nffxdg

UYGULAMASINI KALDIRMAK İÇİN YETERLİ İZNİNİZ YOK

Arkadaşlar cheat engine 6.6 sürümünü kurarken yanında ek bir şeyler indirmemi istedi normalde kabul etmem ama seçenek yoktu goodgame empire diye saçma sapan bir oyun yükledi ve anti virüs programı trojan tespit etti sonra oyunu denetim masasından kaldırmaya çallıştım ama UYGULAMASINI KALDIRMAK...
  20. nffxdg

Windows Takılma Sorunu

Windows 10 Home kurup bilgisayarı açtım fakat win tuşuna basınca veya masaüstünde herhangi bir şey açınca 5-6 saniye takılıyor. oyunlarda ise 1-2 saniyelik takılmalar oluyor ama fps yüksek olduğu için gözüme çok batıyor bunun sebebi ne olabilir virüs, HDD vb. şeyler olabilir mi bios u windowsu...
Top Bottom