Arama sonuçları: *

1. B

TP link archer t2u plus yavaş

Masaüstü bilgisayarım için internete bağlansin diye tp link archer t2u plus aldım cd driverim olmadığı için internetten indirip kurdum fakat bilgisayarını ne zaman kapatsam Hr açtığım da driveri tekrar silip yüklemem gerekiyordu. Çünkü hicbirseye girmiyordu YouTube a falan 15 dakikada giriyordu...
  2. B

Format attıktan sonra Winrar'ın ilginç bir şekilde açılmaması.

Konuyu açıcağım yeri bilemediğimden dolayı buraya yazıyorum. Dün format attım bilgisayarıma. Winrar'ı yükledim ve zipli dosyaları sol tıkla açmaya çalışınca her şey bir iki saniyeliğine siyah oluyor ve geri oluyor üstelik dosya açılmıyor. Ama sağ tıklayıp winrar ile birlikte aç diyince hiçbir...
  3. B

asus usb n10 kablosuz adaptör sorun acil yardım

bundan önce bi kablosuz adaptör kullanıyordum oyunlarda gidiyordu sürekli bğalantı kopuyordu şimdi bu asus usb n10u aldım cd ile kurulumu vardı cd yeri olmadığı için internetten driverını indirdim bundada aynı sorun kopup duruyor internet arkadaşlar çözümü yokmudur sürekli para veriyorum lüğtfen...
  4. B

Laptop ve ps3 ün içindeki hddler kasaya takılırmı?

Başlıktada yazdığı gibi laptopdaki ve ps3deki hddler kasaya takılırmı
  5. B

Overclock yardım (acil)

Arkadaşlar over clock yapsak ne kadar fps artar ve zararlımıdır ekran kartı rx5550xt 8gb
  6. B

Test yazılımları yardım

Arkadaşlar bilgisayarın bütün parçalarını rami olsun ssdsi olsun hepsini test edip sağlam düzgün çalıştığını gösteren programları atarmısınız lütfen bilgisi olanlar cevaplasın acil
  7. B

Ses cızırtı sı ve takılma acil

İlk defa bu sorunla karşılaştım bilgisayarı açtım operaya girdim bilgisayar dondu ve kulaklıktan çığlık sesi geldi pc yi kapadım direkt şimdi bidaha açtım sorun yok sizce neyden kaynaklı kasa bi kerede devrildi (acil)
  8. B

Kasa sanırım bozuldu

Yeni sistem topladım kasa masanın altındaydı kardeşim de kasayı devirdi yanlışlıkla ondan sonra kasanın sol alt tarafına doğru Hafif dokununca bilgisayar kapanıyor yeniden başlatıyor kasa devrilmeden önce bu sorun yoktu çözümü varmıdır lütfen yardım edin
  9. B

Asus usb n10 bağlantı sorunu

Bugün kablosuz wireless asus usb n10 u aldım cd ile kurulumu vardı fakat kasamda cd rom girişi olmadığı için kendi sitesinden driverını indirdim oldu İnternete bağlandı sonra bağlantı koptu sürekli kopup geliyordu driverı son sürüm bu neden böyle kopuyor yardımcı olucak varmı bide fazla ısındığı...
  10. B

Kablosuz wifi alıcısı (ACİL)

Arkadaşlar 3 ay önce bilgisayarı alırken dark markasının kablosuz wifi adaptörünü aldım aldığımdan beri bazen internet gidiyordu bazen ping 1000 oluyordu internetim hızlı olmasına rağmen bugünde canlı dersin ortasında internet gitti bir dahada gelmedi internetteki çözümlerin hepsini denedim...
  11. B

EGZOZ FANI BOZUK ÇIKMIŞ (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Teknobiyotikden mk2 (monitör kasa) sistemini aldım kurdum test etmek için bilgisayarı açtığımda bütün fanlar çalışıyordu fakat egzoz fanı çalışmıyordu bu benden kaynaklı hatamı yoksa firmadan kaynaklı hatamıdır çözümü varsa nasıldır lütfen yardımcı olun acil
Geri