Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ SSD DE YER AÇAMIYORUM HATA ALIYORUM ssd 240 gb uygulama 3 tb??

Selamlar laptopumdaki ssd 240-250 gb bişeydi ama birgün gittim valo yükledim sildim gta 5 yüklü 111 gb sistemin kendisi 33 gb toplasan 150 etmiyor ama 237 kullanılan yer var bulamıyorum ne bu kadar yüklü bu valorantı silmeye kalktığımda hata alıyorum ne yapmam gerekiyor?
  2. A

Çözüldü✓ MORDHAU AÇILMIYOR CRASH VERİYOR

Selamlar hayırlı iftarlar. Mordhau yükledim az önce ve oyun açılmıyor crash veriyor önce bana bişe indirtti yüklediğim halde açılmıyor yardım edebilir misiniz böyle durumlarda gereksiz hareketler yapıp çok bozmuşluğum var pc yi o yüzden korkuyorum 😄😄
  3. A

Windows 7 format sorunu

Format için usb oluşturdum bu ekran geldiği için usb yi taktığım halde görüyor ama orada hangi usb yi koyucam en üste 1628011896 Resimler
  4. A

PC KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR PWR TUŞUNA BASTIĞIMDA VE DÖNGÜ HALİNDE DEVAM EDİYO

PWR tuşuna basıyorum açılıyor 5 saniye geçiyor tak kapanıyor 5 saniye sonra tekrar açılıyor ve kısacası kısa döngüye giriyor videoyu bırakıyorum bilen arkadaşları bekliyorum dünden beri beni yedi bitirdi be arkadaşlar :( sistem: rx 460 oem 4 gm ram(ddr3) gigabayte anakart ve xneon3440 işlemci...
  5. A

PC açılmıyor kendini durmadan resetliyor

pc yi güç düğmesine bastıktan sonra açılıp durmadan kendine reset atıyor ekrana gelenler için sorun yok ilk aldığımdada öyleydi :D çalışıyordu yani pubg lite falan oynuyordum sadece bir kaç ay kullanmadım sonra açmaya çalıştım ve başıma gelen bu yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum şimdiden...
Geri