Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Pc format attım ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ardakaşımın pc'sine format attım benim eve getirdi attım ekrana görüntü geliyor sıkıntı yoktu kendi evine götürdü ama şimdi ekranına görüntü gelmiyor neden olabilir bios pili çıkarıp taktırdım ramleri çıkartıp taktırdım ama ekranına görüntü gelmiyor yanına gidemiyorum uzakta oturuyor...
  2. sefagkts

Nvidia Experience kayıtta cızırtı sorunu

Arkadaşlar anı yeniden oynatmada aldığım kayıtlarda mikrofonumdan gelen sesleri cızırtılı alıyor mikrofonda problem yok son 5-6 güncelleme öncesinden böyle olmaya başladı nasıl düzelir bu bilgisi olan var mı? Ek olarak ekranı biraz beyazlatarak kayıt alıyor neden böyle bu acaba
  3. sefagkts

Discord 5000ping sorunu

Arkadaşlar aşağıya bıraktığım görseldeki gibi pingim arada böyle 5k ya çıkıyor kanaldakileri duyuyorum ama onlar beni geç duruyor internet hızım ping çıktığında düşmüyor arkada yayın vs. izlemeye bişeyler yapmaya devam edebiliyorum neden böyle olabilir acaba? + kanalın bölgesi otomatik'de...
  4. sefagkts

Kasadan garip bir ses geliyor

arkadaşlar kasadan garip bi ses geliyor kısa kısa pcyi ilk açarken çıkan ses gibi nasıl tarif edilir bilmiyorum internete yükledim sesi ama indirmeli oluyor normal ses olarak nereye yükleyeceğimi bilmediğim için böyle attım link
  5. sefagkts

Emulator açınca mavi ekran

Arkadaşlar pcden maç izlemek için emulatöre girdim bluestacks vardı açtım mavi ekran verdi pc onu sildim nox indirdim yine mavi ekran veriyo emulatörü açınca neden olabilir
  6. sefagkts

Format sonrası Valorant'da fps sorunu

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi pc yi temizlemek için format attım fps'im 140 200 arası iken (fps drop yoktu) formattan sonra 60 140 arasında gidip gelmeye başladı. Sürücüler güncel ne yapabilirim sürekli istemci düşük fps diyip duruyor. Sistemim; Ryzen3 1300x / 16 gb ram / 1050ti 4 gb...
  7. sefagkts

Nvidia Denetim Masası Ayarları Sıfırlanıyor

Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim. Başlıktada belirttiğim gibi ayarlar sürekli değişiyor. Örneğin görüntü ayarları önayarları yap kısmında performansa çekiyorum 3d ayarlar yönetmesi bölümüne geçip ordan bir iki şeyi değişiyorum sonra tekrar önayarları yap kısmına bastığım zaman...
  8. sefagkts

Pc Açılırken Takılı Kalıyor

Pc yi açma tuşuna bastığım zaman buraya geldiği zaman takılı kalıyor burda reset tuşuna bastığım zaman yeniden başlatıp açıyor takılı kalmadan neden böyle olabilir bilen varmıdır?
Geri