Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

Monitör ekranının anormal kapanıp açılması

monitör ekranı anormal kapanıp açılıyor mouse pad havaya kaldırıyorum klavyeyi havaya kaldırıyorum masayı temizlemek için filan ekran gidip geliyor bu sırada video açıksa ses filanda gidiyor 1 dakika filan bekleyince düzeliyor bu neden oluyordur bunun haricinde bu sorunla karşılaşmıyorum tekrar...
  2. ALFAomer

Çözüldü✓ Norton360 Virüs Uyarısı ve Format Sonrası Sorunlar

norton360 indirmeye çalışıyordum virüs diye uyarı verdı format attım yine virüs bu uyarısı aldım bu doğru mu norton virüs mü yada başka bir şey mivirrüs demesine sebebiyet veriyor format attıktan sonra sadece windows guncellemesı ve msı center kurulumunu yaptım yapmam gereken bırsey var mı...
  3. ALFAomer

Brave reklamlarından virüs girer mi

bravede yeni sekme açtım reklam olduğunu bilmeden bırsey yazıcam sanakar bastım sayfa acıldı acıldıgı gıbı kapattım sonra notandan yuksek dısk kullanımı uyarısı vermeye basladı hemen sıldım uygulamayı ama emın olamadım tarama yaptım virüs bulunamadı diyor bu reklaam basmaktan virüs girer mi...
  4. ALFAomer

Nvidia App arka planda yüksek ram kullanımı

nvidia app arka planda yüksek ram kullanıyor arada cpu da kullanıyor ama okadar fazla derecede değil bu uygulamayı silersem ne gibi özelliklerden yararlanamam driver yüklerken otamatik yüklendi uygulamanın ne işe yaradığını pek bilmiyorum bu uygulama bazı özelliklerden yararlanabilmek için...
  5. ALFAomer

İntel İşlemci için hava sogutma önerir misiniz

Anakart:MSI PRO H610M-E DDR4 İslemci:Intel Core i3 14100F Soket 1700 Kasa:MSI MAG FORGE M100R Hangi soğutucu boyut olarak uygun olur bilemedim bütçe 2000 TL Stok fan bozuldu ve ileride anakart ve işlemciyi satıp AMD Ryzen 5 7500F işlemciye gecicem buna bakarak hava soğutma önerebilir misiniz
  6. ALFAomer

Kasadan gelen cızırtı sesleri

merhaba kasadan cızırtı sesleri geliyor sesin nasıl olduğunu anlatmam gerekirse kasa kapalı durumdayken açıyorum sonrasında cızırtı sesi artıyor biraz beliyorum cızırtı sesi azalıyor sonrasında tamamen gidiyor gibi bir şey oluyor ama ara sıra cırtı sesini duyabiliyorum tekrar aç kapa...
Geri