Arama sonuçları: *

1. B

Mavi ekran yedim lütfen yardım

valoranta girerken mavi ekran yedim en son ekran kartına uv ayarları yapmıştım bide mhzni 1300 e çıkarmıştım ama sorun çıkmamıştı occt testinde felan şimdi valoranta girerken bi anda mavi ekran yedim minidump dosyası bu https://1drv.ms/u/s!Av382z0kKuXSa5qodTA1ZRvX51g?e=2Fsmtf
  2. B

ram mhz lerini arttırdığımda pc belli bir süre sonra kapanıyor

ramlerim aynı mhz aynı cl değerlerine sahip ama farklı markalar memtest86 ile test ettim ve sıkıntı çıkmadı şu anda 2666 da kullanıyorum ve sıkıntı yok ancak 3000mhz de belli bir süre sonra siyah ekran veriyor ve öyle kalıyor yeniden başlamıyor tuşdan kapatıp açmam gerekiyor sorunun sebebi ne...
  3. B

Pc kendi kendine kapanıyor

bilgisayar kendi kendine kapanıyor sıcaklıkla alakalı oldugunu düşünmüyorum youtube videosu felan izlerken de kapanıyor ve olay görüntüleyicisnde en son dcom10016 diye bir hata var galiba ondan dolayı çözümünü bilen var mı veya neyden dolayı kapanıyor olabilir 1621083424 ve bu kapanmalar yeni...
  4. B

Valorant oynarken pc kapandı 2 gündür

Valoranttayken pc kendi kendine kapandı bu olay yeni ram taktıgımdan sonra oldu ancak sorunun ramlerden oldugunu düşünmüyorum çünkü memtest86 ile test edildi ve ramler sorunsuz çalışıyor sorun tahminen olay günlüğünden baktıgıma göre Distributedcom 10016 adlı hatadan dolayı oluyor internette...
  5. B

pc valorant oynarken kendi kendine kapandı bi bakar mısınız

2 gün önce yeni RAM aldım MHz ve CL falan aynı ve Memtest86'da da sorun çıkarmadı ancak RAM'leri taktıgım 2 günde 2 kere PC kendi kendine kapandı. Önce bir donuyor sonra siyah ekran ısınmayla falan alakalı oldugunu düşünmüyorum, elimi koydugumda aşırı bir sıcaklık yok ve bu olay RAM'i...
  6. B

Pc valorant oynarken kendi kendine kapandı

Pc valorant oynarken kendi kendine kapandı bayadır olmuyordu 2 gün önce 1 kere oldu ondan sonra yeni ram aldım mhz ve cl aynı ve memtest te de sorun çıkmadı ama az önce valoranttayken yeniden önce bi oyun dondu sonra kapandı işlemci r3 1200 af ekran kartı rx570 sebebi ne olabilir bayadır böyle...
  7. B

PC ara sıra donup kapanıyor sorun nedir?

pc yi yeni aldım sistem:teknobiyotik mk1 4 kere galiba ekran takılıp pc kapandı neden olabilir? sistemde psu yu 500 w yaptım bide kasayı mesh aldım
Top Bottom