Brave tarayıcı kullanıyorum son birkaç saat içeriside sorun olmaya başladı. Tarayıcıyı her kapattığımda bütün şifreler çerezler her şey sıfırlanıyor.
Normalde tarayıcı açık olduğu zaman sağ altta Brave'in logosu oluyordu Spotify, Discord gibi ama şimdi tarayıcıyı açınca orada göremiyorum...
Sıfırlamak istedim pcyi elektirikler gitti gelince oto açıldı pc hiç bir yere giremedim bilgisayarıma bastım d sisli bulunamadı falan dedi kapatıp açtım şimdi sadece ekranda mouse işareti var siyah ekran ne yapacağım.
1610792930
.
Kalilinux kuracağım, ilk dosya C'ye kurduğu için sonradan kes yapıştır yapınca D'ye hata veriyor, diğerlerinde sorun yok. İndirme konumlarını D yaptım ama klasörleri C'ye kuruyor, kes yapıştır yapınca da buyük dosyaları hata veriyor ne yapmam lazım?
windows parlaklık ayarım yok her yere baktım son olarak ekran kartıa baktımm denetim masasından inmtel diye bir şer olması gerekiyormuş galiba görüntü bağdaştırıcya basınca ama bende yok güzümü çok alıyor ışık zarar görmesinden korkuyoırum bilen varsa yardımcı olabilirmi
steam valteyi kaldırmam lazım galiba kayıt defterinden ama bulamıyorum windowsta arama yerine steam yazıyorum uygulama kurulu gözüküyor ama basınca hata veriyor silmeye calışıncada hata veriyort ne yapacağım
windowsu kurarken ssd yanlışlıkla tam kurdum yer ayırmadım bugün yer ayırdım az önce diski ikiye böldüm aam şimdi oyun uygulma ve internetten indirdiğim şeyler yeni ayırdığım yere inmiyor nasıl yapacağım ilk indirme yerinş yeni ayırdığımm yer olarak nasıl yapabilişrim