Arama sonuçları: *

1. Courageux

Bilgisayar Bir Anda Siyah Ekran Verdi

Arkadaşlar merhaba, Valorant dereceli oynadım biraz önce maç biter bitmez fanlar fazla ses çıkarmaya başladı ve monitöre HDMI’dan giden görüntü birden kesildi. Korkudan bilgisayarı hemen kapattım acaba bu tarz bir sorun yaşamış veya beni bilgilendirecek birisi var mıdır?
  2. Courageux

Fanların RGB’si Çalışmıyor (Gamepower Air Turbine)

Cuma günü satın aldığım Gamepower Air Turbine üçlü kasa fan seti bugün elime geçti. Kasaya fanları monte ettim çalışmalarında bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyorlar ancak RGB ledlerinin hiçbiri yanmıyor. Kontrolcünün power çıkışında bulunan kabloyu molexe bağladım. Kontrolcüdeki iki tane...
  3. Courageux

Kasadaki Fan Çalışmıyor

Merhaba, Ürünü Cuma günü teslim aldım. Her şey sorunsuz gözüküyor çok şükür ancak üstte hediye olarak verilen iki adet fandan birisi çalışmıyor. Müşteri hizmetlerine sorduğumda ve kasanın yan tarafını açamadığımı söylediğimde bağlanmamış olabileceğini bir bilgisayarcıya göstermem gerektiği...
  4. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ekrana görüntü gelmiyor ama sistemim çalışıyor. Ramleri çıkarttım taktım ekran kartını çıkarttım taktım. Ekran kartının fanları sadece açılışta dönüyor sonra duruyor. Yeni aldım sistemi daha deneyemedim.
Top Bottom