Arama sonuçları: *

1. L

Mavi Ekran xpg ssd tamiri öneri

merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce falan xpg ssdim bozulmuştu sonra garantiye gönderdim garanti kabul etmedi hasardan dolayı sonra yeni bi tane aldım xpg ssd di elimde kaldı ne yapabilirim
  2. L

SSDFUpdate kullandım ssdim görünmüyor

Bu programı iyi okuyamamısım ve windows kuruluyken ssdime programı calıstirdim sonra ssd gözükmedi bende harfiske windows yükledim ssd takili ama hic bir yerde görünmüyor Not ssd nin ısıkları yanıyo
  3. L

Windows 11 sorunu klavye mouse

Merhabalar windows 11 e gectim insadirla fakat suan bulgisiyar klavye ve mousimu algilamiyor
  4. L

Windows 11 yaptim pc yi insaderla klavye mouse yok

Pcyi winn11 yaptimnklavye mousu algilamiyor
  5. L

Window 7 Format Sonrası İnternet Yok

Windows 7 sistemime format attım fakat internet artık çekmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  6. L

bilgisayar formaylama

bilgisayar boot ekraninda flası seciyorum ama normal bir sekilde basliyor bilgisayar
  7. L

Windows 7 flash bellek sorunu

Merhaba eski 2gb ramli bir bilgisayarim var bilgiaiyari sifirlicam flash belegi kullandigim bilgisayardan olusturdum rufusu kullandım flası bilgisayara takip biosdan flash ile baslat diyorum ama bilgisayar normal bir sekilde aciliyor
  8. L

windows 11 olmuyorrr

böyle bir hata var ne yapmalııyım bilgisayarım normalde gereksimleri karşılıyor
  9. L

bilgisayar ekran gelmiyor

Merhaba bilgisayardan televizyona ekranı yansıtırken yanlıklıkla windows bu ekranı gösterme gibi bişi vardı ona tıkladım şimdi ekran gelmiyor a tıkladım yanlışlıkla
  10. L

fişe bir şey takınca kendi kendine açılıyor

merhaba herhangi birşeyi fişe taktığım ya bilgisayar açılıyor yada klavyemin ışığı kendi kendine yanıyor { PC kapalıyken }
  11. L

Yardıma ihtiyacım var

merhaba herhangi birşeyi fişe taktığım ya bilgisayar açılıyor yada klavyemin ışığı kendi kendine yanıyor { pc kapalıyken }
Geri