Arama sonuçları: *

1. C

Mavi Ekran 2. Diske windows yükleme sonrası 1. Diskimde mavi ekran hatası alıyorum

Bilgisayar özelliklerim i5 14400f, rtx 5070 super, asus z790m, wd black sn770 1tb. Dün akşam eski diski çıkarıp bilgisayara yeni bir kingston sata disk bağlayıp windows kurdum. Daha sonra eski diski tekrar taktım. Dün akşam eski disk çalışıyordu fakat. Şimdi baktığımda eski diskte daha açılmadan...
  2. C

Pc Aniden Siyah Ekran ve Fanların Yüksek Hızda Çalışması

Bilgisayar özelliklerim 3500x, gigabyte rtx 2060, s2h b450m anakart. Bilgisayar oyuna girince tak diye siyah ekran veriyor ve pc fanları tam devirde çok sesli bir şekilde çalışıyor. Düğmeden kapatmadığım sürece bu şekilde kitleniyor. araştırdığım kadarıyla çoğu kişide sorun ram veya psu'da...
  3. C

Eski m2 Ssd yeni bilgisayarda boot etmiyor

Eski bilgisayarımda asus tuf b550 plus wifi anakrt ve ryzen 5600x vardı oradaki içerisinde windows yüklü hazırda kullandığım wd black sn770 m2 ssdyi alıp i5 14400f ve asus z790 plus anakartlı bilgisayara taktım. Biosta storage kısmında m2 ssd gözükmesine rağmen boot menude gözükmüyordu. Birkaç...
  4. C

Eski m2 Ssd yeni bilgisayarda açılmıyor (boot etmiyor)

Eski bilgisayarımda asus tuf b550 plus wifi anakrt ve ryzen 5600x vardı oradaki içerisinde windows yüklü hazırda kullandığım wd black sn770 m2 ssdyi alıp i5 14400f ve asus z790 plus anakartlı bilgisayara taktım. Biosta storage kısmında m2 ssd gözükmesine rağmen boot menude gözükmüyordu. Birkaç...
  5. C

Yeni Bilgisayarda Mikrofon Kalitesinde Düşüş

Merhaba, 1-2 hafta önce yeni masaüstü bilgisayar aldım, daha öncesinde 10 yıllık bir laptop kullanıyordum. Sorun şu ki kulaklığımı bu 10 yıllık laptopta kullanırken mikrofon kalitem çok güzel ve hiçbir sorun yokken, yeni bilgisayarda aynı kulaklığımı kullandığımda mikrofon kalitem çok kötü...
Geri