Arama sonuçları: *

1. Xelushy

Bilgisayarımda hiçbir .txt uzantılı dosyayı açamıyorum

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar öncelikle bilgisayarımda dün bir şey oldu dünden beri hiçbir şekilde .txt uzantılı dosyaları açamıyorum. Yani bildiğimiz not defterlerini açamıyorum üstüne basınca dosya açılmıyor bilgisayarım donuyormuş gibi oluyor ekran kartı driver işlemci driver güncel...
  2. Xelushy

Bir oyuna girdiğimde ekran kartı ve cpu um %50 geçmiyor

merhaba arkadaşlar bu sorun 1 haftadır falan başıma geliyor neden olduğunu bilmiyorum böyle bir sorun yoktu ekran kartım msi radeon rx570 işlemcim amd ryzen 5 2600 driver ları en son sürümdür ss lerde gördüğünüz gibi %50 geçmiyor 30 ve 40 civarında dolaşıyor
  3. Xelushy

Oyun oynarken sabit ping (yüksek)

merhaba bu sorun bugün başıma geldi internetimle alakalı bir şey değil evde kimse yokken kablosuz bağlantı kapalıyken valorant ta sabit 100 ping alıyordum inmiyor ve çıkmıyor virüs bulaşmış olabilirmi hangi uyguluma ile tarama yapabilirim en son cmd den windows etkinleştirmiştim onla olcağını...
  4. Xelushy

Uygulamalara girerken windows defender kapatmak

gta5 girerken yada ssd i min sağlına bakmak için ssd manager girerken uygulamaya giremiyorum illa windows defender kapatmam gerekiyor bunun nedeni her defasında yapmaktan sıkıldım
  5. Xelushy

Bios Güncelleme asus

1601299384 merhaba bios güncellemeyi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ben sistemi aldığımda sürüm 1822 olarak geldi eğer güncellemezsem sıkıntı olurmu yoksa güncelleyimmi
  6. Xelushy

bilgisayar birdenbire kapanıyor

merhaba arkadaşlar sistemi alalı 2 hafta oldu parçaları bu şekilde amd ryzen5 2600 msi radeon rx570 asus prime a320m f crucial 8gb kingston a400 480gb ssd bügün kasa birdenbire 2 kere kapandı ve kasmaya başladı sistemi alalı 2 hafta oldu sıcaklıktan dolayı mı kapanıyor yardımcı...
Geri