Arama sonuçları: *

1. IronClaw

Open SSH nedir neden başlangıçta otomatik açılıyor?

Arkadaşlar böyle bir dosya var ve başlangıçta açılıyor nedir bu
  2. IronClaw

İnternette gezinirken bazen donuyor

Arkadaşlar pc imza da var.Google da gezerken mesela bir şey arattığımda ve çıkan birşeye tıkladığımda bazen donuyor siteler çok yavaş açılıyor.Siteler açılırken de önbellek yükleniyor güvenlik bağlantınız sağlanıyor gibi yazılar çıkıyor sol altta normalde opera gx kullanıcısıydım fakat dün...
  3. IronClaw

Opera GX arama çubuğu sansürleniyor.

Arkadaşlar klavye ile bir şey yazmaya başladığımda kendi kendine siyah bir çubuk geliyor.Neden oluyor bu bilen var mı?
  4. IronClaw

RDR 2 donuyor bir kaç saniyeden sonra da oyundan atıyor.

Arkadaşlar sistemim imzada var 1-2 haftadır oynuyordum sorunsuz yüksek ayarlarda bugün 3 kere girdim 3ündede 15 dk dolaştıktan sonra oyun donuyor ardından atıyor. 1609503017 Donduğu anda fps düşüşü falan yaşamıyorum ama oyun içi ekran kartı kullanımı yüzde 70 e kadar düştüğü oluyor
  5. IronClaw

PC'nin fanlarını kapatıp oyun indirsem sabaha kadar ısınır mı?

Arkadaşlar DA-3 Sistem kullanıyorum fanlarını kapatıp oyun indirsem sabaha kadar ısınır mı?
  6. IronClaw

Valorant denetim masasında 458gb gözüküyor

Arkadaşlar denetim masasında Valorant 458gb gözüküyor ama zaten ssd im 480gb
  7. IronClaw

Dün gece Sea of Thieves'in yüklemesini başlattım fakat sabah kilit ekranındaydı ve yüklenmemişti.

Arkadaşlar dün Sea of Thieves'in yüklemesini başlattım ve uyudum fakat sabah kalktığımda kilit ekranındaydı bilgisayar bunu nasıl düzeltebilirim özellikle otomatik uyku modunu kapatmıştım
  8. IronClaw

Bilgisayarımda whatsapp'ı kapattığımda bir daha açılmıyor.

Arkadaşlar bilgisayarımda whatsapp'ı kapattığımda bir daha açılmıyor. Görev yöneticisinden görevi sonlandır yaptığımda açılıyor sadece, bunu kökten nasıl çözebilirim?
  9. IronClaw

PC'ye format attığımda bios ayarlarım gider mi?

Arkadaşlar PC'ye format atacağım bios ayarlarım ram mhz lerim falan gider mi?
  10. IronClaw

Fare işaretçisi görünümünü değiştiriyorum ama her seferinde siliniyor

Fare işaretçisi görünümünü değiştiriyorum ama her bilgisayarı yeniden başlattığım sefer siliniyor bunun tamamen değiştirmenin yolu var mı arkadaşlar?
  11. IronClaw

Yeni sitemim oyundan atıyor aniden

arkadaşlar da 3 kullanıyorum sadece işlemcim 3500x watch dogs2 yi bu hafta bitirdim watch dogs 2 yi bitirene kadar olan sürede beni oyundan attı 2 kere hiçbir hata kodu falan vermeden şimdi rocket league oynuyodum aynı şekilde attı oyundan içime bir şüphe düştü kasanın fanlarını en yükseğin bir...
  12. IronClaw

PS4 CONTOLLER ını pc ye taktığımda kulaklıktan ses gelmiyor

Arkadaşlar bu sorunun bir çözümü var mı?
  13. IronClaw

RGB FUSİON Kullanabilir miyim?

Arkadaşlar sistemim imzada var rgb fusion kullanabilir miyim?
  14. IronClaw

Kasadaki ön jak girişleri

Kulaklığımın kablolarını kasanın ön tarafına taktım fakat ssadece ses alabiliyorum mikrofon çalışmıyor
  15. IronClaw

Arkadaşlar toplama bilgisayar aldıktan sonra...

Arkadaşlar toplama bilgisayar aldıktan sonra bios güncelleyeceğim windows 10 un en son sürümünü kuracağım ekran kartı driverını yükleyeceğim başka yüklemem gereken driver var mı?
Top Bottom