Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Çözüldü✓ Ekstra aparat olmadan T6 Ultra Montajlayabilir miyim?

R5 3600 işlemcim var Snowman T6 ultra soğutucu almayı düşünüyorum fakat montajını yapmam için bir aparat gerekiyormuş ve anakartın kutusunun içinden bir aparat çıkmadı. Acaba şuanda takılı olan aparat o olabilir mi anlamadım ben fotoğrafları ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. mustafak0

UBİSOFT CONNECT BİR ANDA ÇÖKTÜ

Ubisoft durduk yere çöktü dmp dosyasını bırakıyorum neden çöktüğünü anlayan var mı ? https://drive.google.com/drive/folders/1QFdszMfa3kE1AmmVz9qcakv-aQMEnl2j?usp=sharing
  3. mustafak0

Çözüldü✓ AC Valhalla 30 Dakika Oynanıştan Sonraki Değerler Normal mi?

AC Valhalla yarım saat civarı oynadıktan sonra sistem değerleri böyle oluyor normal mi diye sormak istedim. Bir kaç defa oyundan atmıştı sizce burada bir sorun mu var yoksa oyunda olan bir hatadan dolayı mı oyundan atıyor ? Sistemim bu şekilde: ANAKART:B450MS2H,İŞLEMCİ:R5 3600,EKRAN KARTI:GTX...
  4. mustafak0

NVIDIA DENETİM MASASI GÖRÜNTÜ AYARLARI

Ekte vermiş olduğum ayar ben her denetim masasına girdiğimde ortada olan seçili oluyor ben en alttakini seçip uygula diyorum belli bir süre sonra değişiyor ve "Gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kullan" ayarına geliyor neden oluyor bu ?
  5. mustafak0

Dosyanin/Uygulamanin Tamamen silinmesi

Bilgisayardan bir uygulamayi denetim masasindan silince program files'da dosyalari kaliyor bu uygulamalari bilgisayardan komple silmenin bir yolu yokmu
  6. mustafak0

ALT TAB SÜRESİ COK UZADİ

Oyunlarda alt tab yapinca 23 saniye siyah ekranda kalıyor ilk zamanlar böyle degildi bu süreyi nasil azaltıcam cok sinir bozucu
  7. mustafak0

STEAM GTA5 DOSYALARI EPİC'E GEÇER Mİ

Steamde gta5 im var epic'de de var Steamde gta5' indirdim oynuyorum.Kardeşim de farklı bir hesapla oynamak istediği için epic hesabımıda ona verdim fakat indirmeye başlat diyorum oyunu baştan indiriyor steamdeki oyunla aynı şey değil mi indirmeye gerek kalmadan nasıl oynarım ?
  8. mustafak0

BOOT MENÜDE USB GÖZÜKMÜYOR

Onceden formatta kullandigin usbyi tekrsr kullanmak istiyorum f12 ile boot menuye giriyorum ama usb gözükmüyor sebebi nedir ? 1600345598 3.0 portuna takiliydi normal usb portuna aldim yine gozukmuyor. Usb bozuk desen degil onceden kullanmistim 1600345650 @crazyreign @xKaanCKx
  9. mustafak0

GTA 5 Oyununda Bu Değerler Nasıl

Gta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi 1600245464 ayarlar bu şekilde
  10. mustafak0

BİLGİSAYARIN AÇIK KALMASI

Yeni bilgisayarda steamde oyunları indiriyorum fakat indirme hızın vasat olduğu için gece açık kalması gerekiyor. Dün saat 12 den beri açık olan kasayı bu gecede açık bıraksam bir sorun olur mu? Gece yatarken monitörü kapatıp yatıyorum. Eskisi olsa 1 hafta açık bırakırdım endişesiz ama yeni...
  11. mustafak0

100 fpsi geçmiyor ?

Beyler da3 geldi testi kurulumu vs yaptim half life indirdim ilk 60 fps sabitti o ayari kapattim fps 100e cikti simdi de 101 oluyor ustune cikmiyor sebebi nedir oyun eski oldugu icin olabilir mi? internetim kotu oldugu icin ilk half life indirdim
  12. mustafak0

İşlemciye UV Yapma .

Ryzen 5 3600 işlemcim var. FurMark ve Prime95 testlerini yaparken işlemcimin 95 dereceye çıktığını gördüm forumdaki dostlar UV yapman lazım dediler ve bu konuyu da belki başkasıda bu işlemleri yapmak ister ve forumda arattığında bulsun diye açıyorum . Bu işlemciye nasıl UV yaparım 2 yaşındaki...
  13. mustafak0

FURMARK PRİME85 TEST

Değerler böyle daha yeni açtım kac dakika açık kalsın 1600091008 yanlış foto 1600091150 gpu kullanımı 98 99a kadar çıkıyor sicakliklar suan gpu 76 cpu 88 derece 1600091232 Bir de fps'in bu kadar düşük olmasi normal mi? 1600091310 CPU 94'e çıktı çok değil mi?
  14. mustafak0

DA-SISTEM3 DRIVER İNDİRME

Bunların bir farkı var mı en üsttekini mi indirmem gerekiyor. @Abdullah abi videosunda en üsttekini indirin diyordu da aralarında çok mb farkı olunca sorayım dedim.
  15. mustafak0

Çözüldü✓ ANAKART RAM 1 3 SLOT

Benim bildiğim ramlari 1 3 takınca daha performanslı oluyordu yanlışım yoksa eğer.B450M S2H'da 2 tane slot var daha düşük performans mı alırız 1 3'e göre.
  16. mustafak0

FURMARK TESTİ HATA .

furmark testi yapmak isterken bu hatayi aliyorum nasil çözerim
  17. mustafak0

Bu hata nedir(20 karakterolsun)

Beyler bu hata ne ya her pcyi acisimda çıkıyor bugün basladi fark ettigim değişiklik şu var opera hesabimi tekrar girmek zorunda kaliyorum 1599936974 birde masaüstünde bir kaç kısayola giriş yapamıyordum onları sildim
  18. mustafak0

Formatlarken çevrimdışı hesap seçeneği yok

Başlıkta'da belirttiğim gibi geçen gün sistemimi formatlarken hesap kısmında çevrim dışı hesap seçeneği yoktu hesabımı girmek zorunda kalmıştım bugün technopatın bu videosunu izlerken çevrimdışı hesap seçeneğini gördüm bende olmayıp onlarda olmasının sebebi nedir ? bahsettiğim video ve saniyesi...
  19. mustafak0

Nvidia Kurulum Programı devam edemiyor

Bilgisayarımı formatladım ve ekran kartıma gelen en son güncellemeyi yüklemek isterken bu hatayı aldım çözümü var mı ? GT 730 W10 Home
  20. mustafak0

FORMAT NASİL ATARİM

Youtubedan izledigim videodan format usbsi kurdum rufus ile. fakat izlediğim videodaki adamin biosu benden farkliydi nasil yapilacagini anlamadim yardimci olurmusunuz
Geri