Arama sonuçları: *

1. M

işlemcim aşırı ısınıyor

ryzen7 5800x işlemci aldım çok ısınır diye Thermaltake Water 3.0 240 modelini aldım montajını yaptım ama bilgisayar boştayken bile işlemcim 90derecede çalışıyor ne yapmam lazım
  2. M

Termal macunsuz bilgisayar kullanılırmı?

Bilgisayarımı temizledim macunuda yeniliyim dedim baktım çok az macun kalmış ha var ha yok denecek şekilde onu sürdüm yeni bir macun sipariş verecem 1 hafta bu bilgisayar beni idare eder mi?? Pugb de en fazla 60 derece gördüm ortalama 55
  3. M

Format atarken yeniden başlatması

Format atarken yükleme den sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ilk defa karşıma çıktı
  4. M

MD-2 Oyunlarda takılma ve ileri atma sorunu

MD-2 sistem aldım ama valorant cs:go da arada takılma ve ileri atma yaşıyorum pingim yok sebebi nedir monitörden şüpheleniyoruz.
  5. M

MD-2 sistem kapanma sorunu

MD-2 sistem aldım sistemi test etmek için ilk önce driverları güncelledim ondan sonra furmark64 ve prime95 açıp sistemi test ederken 40dk sonra sistem kapandı ama reset atmadı sebebi nedir psu yetersizmi geliyor sanmam ama kalitesinden dolayı olabilirmi yoksa sistemin donanımında bir sorunmu var...
  6. M

MD-2 sistem kapanıyor sebebi ne?

MD-2 sistem aldım sistemi test etmek için ilk önce driverları güncelledim ondan sonra furmark64 ve prime95 açıp sistemi test ederken 40dk sonra sistem kapandı ama reset atmadı sebebi nedir psu yetersizmi geliyor sanmam ama kalitesinden dolayı olabilirmi yoksa sistemin donanımında bir sorunmu var...
Geri