Arama sonuçları: *

1. A

Windows çöktü hatası sorununa yardımcı olabilecek varmı

oyun oynarken bi anda Oyunu alta atıyor microsoft windows çöktü hatası geliyor 2 3 dk sonra ekran geliyor altaki başlat tuşu felan ilk etapda çalışıyor 2 dk sonra çalışmaya başlıyor alttan oyuna devam ediyoeum 2. Kez aynı hatayı alınca oyun kasmaya baslıyoe ve restlemek zorunda kalıyorum...
  2. A

Çözüldü✓ mavi ekran hatası aldım 2 kere bilgisayarı açarken

Bilgisayarı açarken farklı günlerde mavi ekran hatası verip pc rest attı 2 kere sonra normal acıp kullanmaya başladım ama miniduump klasörü oluşmuş bende onları yükledim bi bakıp sorunun neden kaynaklı oldugunu söyleyebilecek varmı ve bu sabah itibariyle ekran kartına güncelleme...
  3. A

yeni sistem aldık kasa çalısıyor ama monitöre görüntü gelmiyor

kasa sorunsuz çalısıyor monitörüde bagladım ancak no signal hatası veriyor görüntü gelmiyor monitöre nasıl çözebilirim bunu
  4. A

4 gb ram i5 işlemci pc ye windows 10 yüklesem çok kasar mı

4 gb ram i5 işlemci pc ye windows 10 yüklesem çok kasar mı ? yoksa windows 7 ultimate mi yapayım sadece oynadıgım oyunda hesabım açık kalacak aşırı derece pc ısındırır mı zorlarmı pc yi
  5. A

Sistemde Hangi parçayı yükseltmeliyim

elimde i5 10400f + msi b460 m pro anakart 16gb ram 8x2 3200 mhz ve gtx 1660 ti modeli ekran kartım mevcut sistemde ekran kartınımı yükseltmeliyim yoksa i5 12400f + anakart mı yükseltmeliyim öyle pc zorlayan oyunlarda oynamıyorum hangisine öncelik vermem lazım + olarak 13400f beklenirmi
  6. A

Format sonrası yapılması gerekenler yardımcı olacak varmı

bilgisayarıma 2 yıl aradan sonra bi format attırmam gerekiyo windows 10 pro yüklücem usb den yapmayı düşünüyoruzda arkadaşla format sonrası neleri yüklemem gerekli anakart ayarları bios ayarları ws gidiyormu + olarak ilk etapda neleri yüklemem lazım kafam biraz karışık
  7. A

10 yıllık leptopu temizletsem sorun çözülürmü

yaklasık 10 yıldır leptopum var artık oyunlara girince vuuuuu ses cıkarıyor ve acayip şekilde ısınıyor hiç içini açıp temizletmedim macun felanda yeniletmedim bilgisayarcuıda bunları yaptırsam eski haline gelirmi en azından sesi kesilirmi :D
  8. A

6000 TL bütçen olsaydı kasanda neyi degişirdin

mevcut sistemi 2020 aralık ayında yıl bası indirimiyle almıştım özellikleri i5 10400f msi b460 m pro anakart crucial ballistik 8x2 16 gb 3200 mhz ram ıd colling se 224 xt v2 argb işlemci sogutucusu palit 1660 ti ekran kartım mevcut sistemi bi tık daha ileriye taşımak...
  9. A

Pc yükseltmeye karar verdim hangisinden başlamalıyım

2 yıl önce gamegarajdan i5 10400f msi b460 m pro anakart 8x2 3200 mhz 16 gb ram ve palit 1660 ti dual modelini almıştım hazır sistem olarak özel işlemci sogutucusu m2 ssd klavye ve gaming maus hediyesiyle 6800 tl tutmuştu yeni nesil oyunlara dönme istegi doğdu içimde ( knight...
  10. A

Kasa Ön fanlarından ortadaki çalışmayınca ses gelme sorunu

bilgisayarı bazen açtıgımda ön kasa fanlarından ortadaki çalışmıyor ve kasanın içerisinden biraz yüksek vuuuuu sesi gelmeye başlıyor kasayı söküp içini açıp kablolarla oynayınca tekrar çalıstırıyorum 3 üde çalışmaya baslayınca fanların sessiz eski haline dönüyor bazen böyle orta fan gidip...
  11. A

MASAÜSTÜ KASANIN İÇİNİ TEMİZLEME MAKİNASI

Pc alalı 1.5 yıl felan oldu tozunu felan gayet iyi aldım ama içerisinde baya bi toz birikintisi oldu içinide temizlemek için bi hava üfleme makinası arıyorum önerebileceginiz fiyat performans maks 300 400 tl olacak bi makina varmı
  12. A

Arkadaşlar 6000 tl ye bu sistem iyi midir?

ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ YAPMAYA ÇALIŞACAMDA ÖYLE ULTRA HD TAKINTIM FELAN YOK KNİGHT ONLİNE - PUBG MOBİLE OYNAYACAM ALINIR MI NE DİYORSUNUZ G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-16GVKB Ram [ 540 tl ] GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit...
  13. A

ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR TOPLAMAK İSTİYORUM FİKRİNİZİ ALABİLİRMİYİM

ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BİLGİSAYAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYNADIGIM OYUN SABİT KNİGHT ONLİNE O YÜZDEN İNTEL İŞLEMCİLİ BİLGİSAYAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM [ OYUN AMD İŞLEMCİLERİNİ HİÇ BİŞEKİLDE KABUL ETMİYOR ] TEK ÇEKİRDEK VS AMD NİN ESKİ TARZ OYUNLARI OPTİMİZASYON SORUNLARI FELAN VS...
Geri