Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayarımı sattım fiyatı nasıl ?

Arkadaşlar selam günaydın herkese dün bilgisayarımı sattım ve fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum ama sizde bi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler Özellikler: Ryzen 5 3600 Asus tuf b450m plus ıı Corsaır spec delta cv650 Corsaır vengeance lpx 2x8 16gb Ssd:samsung 970 evo plus...
  2. S

Mavi Ekran Valorant mavi ekran verdiriyor lütfen oku

Aylardır hiçbir şekilde sorunsuz sıkıntısız kullandığım sistemimde dün valorant yükledim ve az önce oyundan çıkıp pc yi kapata bastığımda "cihazınız bir sorunla karşılaştı :(" ve bu işaret vardı bir kaç ay öncesinde de böyle oldu o zaman ssdm bozulmuş ve gittim yenisini aldım yine aynısı oldu...
  3. S

Sistemim kaç para eder yardım lütfen ?

Hayırlı günler öncelikle Başlıktada yazdığı gibi arkadaşlar sistemimi satıcam ve fiyatı ne kadar tam bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim Özelliker: İşlemci: ryzen 5 3600 Anakart:asus tuf b450m plus ıı Ekran kartı:gtx 1060 3gb asus dual Ram:corsaır vengeance lpx 3000 mhz 2x8 ram M.2 SSD...
  4. S

ryzen 5 3600 cs go da fps bir anda 130 a sabitleniyor ?

selamın aleyküm sevgili dostlar bu sıralar sistemimde anlmadaığım bir şekilde 400 fps alırken bir anda 130 a sabitleniyor fpsm ve 1-2 dk kadar sürüyor ardından düzeliyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ryzen 5 3600 gtx 1060 3gb 16gb ram
  5. S

Pc yi açtım ve bu hatayı aldım?

Arkadaşlar pc yi açtığımda bir anda bu hatayı verdk bunu neden yapar yadımcı olurmusunuz
  6. S

dc girerken bu hatayı alıyorum ?

herkese iyi geceler bundan 1 2 saat öncesinde mavi ekran yedim sebepsiz yere ve pc yi tekrar resledikten sonra dc girerken bu hatayı alıyorum çözümü nedir yardımcı oluırsanız sevinirim teşekkürler
  7. S

windows 10 0xc000000e mavi ekran hata kodu ?

selamlar arkadaşlar herkese az önce bilgisayarımı açtığımda normal bir şekilde açıldı fakat mouse gelmedi ardından 1 2 dakika geçti ve pc bir anda mavi ekrana düştü ardından % de doldu ve hata kodu vs bir eknra geldi ardından reset attım ve açıldı bunu sebebi ne olabilir yardımcı olursanız...
  8. S

Elektrik kesintisi için ups önerisi?

Arkadaşlar neredeyse her gece elektrik gidiyor ve ups alıcam bana ups önerirmisin 1000va lık önerirseniz sevinirim bütçem 1300 tl yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  9. S

google girdiğimde kasanın sesi artıyor ?

selamlar arkadaşlar pc yi açtığım zaman gogleye tıkladığımda veya herhangi bir işlem yaptığımda görev yöneticisinde güç kullanımı ÇOK YÜKSEĞE çıkıyor sonra ortaya düşüyor ve kasanın sesi artıyor ve azalıyor şuan bile artıyor ve düşüyor kasanın sesi sizce bir sıkıntı varmıdır normal midir ? ve...
  10. S

pc açılırken bir anda elektriği kesiyor ?

selamın aleyküm arkadaşlar yeni topladğım sistemde bir sorun var ve sorunun neyden yaptığını anlayamadım daha önce farklı sorun vardı o kendiliğinden düzeldi az önce pc yi açtığımda açılırken bir anda kapandı bu arıza neyden kaynaklı olabilir arkadaşlar yardımcı lursanız sevinirim şimdiden...
  11. S

Pc reset attıktan sonra açılmıyor

Yeni 0 aldığım sistemi bugün kurdum açtım ve bilgisayara reset attım attıktan sonra işlemci fanı duruyo ve görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir ?
  12. S

GTX 1060 sistem anlık takılma sorunu

Merhabalar i5 10400f ve GTX 1060 kartına sahibim, 3 aydır sorunsuz kullanmaktaydım ama ne oldu bilmiyorum bir anda CS:GO ve Valorantta anlık takılmalar yaşamaya başladım bununla beraber sistem boştayken mouse imlecinin yanına saniyelik mavi yuvarlak geliyor durduk yere yani bir işlem yapıyormuş...
  13. S

Oyunlarda takılma sorunu

Merhabalar direk konuya girmek istiyorum artık kafayı yemek üzereyim, bi sistem topladım 3 ay sıkıntısız kullandıktan sonra bir akşam CS:GO, Valorant gibi oyunlarda takılma yaşadım. Düzelir düzelir derken tam iki hafta oldu artık bilgisayarı parçaladım parçalayacağım durmadan sürekli sürekli her...
  14. S

Oyunlarda anlık takılma sorunu

Herkese merhabalar bundan 3 ay önce abime yeni bir sistem topladım ve sıkıntısız kullanıyordum fakat son bir haftadır CS:GO ve Valorantta anlık takılmalar arkamı döndüğümde saniyelik takılmalar meydana geldi hiçbir türlü çözemedim ekran kartını güncelledim, windows update yaptım ama nafile en...
  15. S

pc masaüstünde donuyor ?

selamlar arkadaşlar bu aralar yeni olmaya bşladı ve neden olduğunu anlamadım pc masaüstünde yada googlede donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum fakat mouse donmuyor hareket ettirebiliyırum win 10 20h2 sürüm ve ssd de kurulu şimdiden teşekkürler.
  16. S

pc nin bir anda donması ve monitör kapandı ve açılmadı ?

MERHABA, arkadaşlar az önce pc yi açtım ve 5 dk kadar olmuştu açalı ve ardından google girdim ardından pc dondu ve monitör,klavye,mouse gitti ardından işlemcim in fanı ışıklıydı ve kırmızı ışığı vardı ardından ışığı soluk yanmaya başladı ve öyle kaldı ve pc kaldı o şekilde ve res atınca düzeldi...
  17. S

RYZEN 3 2300X RX 570 valorant donma sorunu ?

MERHABA, arkadaşlar valorant oynuyorum ve oyuna girdiğimde oyun donuyor ve istemci düşük fps uyarısı veriyor, ilk başlarda takılmalar oynanılmaz halde oluyor bunun bir çözümü varmıdır. Powerimde zaten yük altına girince resetleniyor bundan olabilirmi? RX570, R3 2300x, a320 s2h anakart...
  18. S

ekran kartı %100 kullanımda oyunda pc res atması ?

MERHABA, arkadaşlar pc m de bir sıkıntı var ve ne olduğunu anlayamadım ve psu dan şüphelendim oynadığım oyunlarda hiçbirinde yapmıyor zaten %100 ekran kartı kullanımı yok oynadığım oyunlarda ve THE FOREST yükledim ve oynarken bir anda pc reset attı ve sebebini anlamadım MSI afterburner yükledim...
  19. S

arkadaşlar pc yi hergün açsak oyun oynasak pc ye zarar verir mi ?

MERHABA, arkadaşlar öncelikle bir soru soracağım ve bu soru biraz saçma olabilir :) pc yi her gün açıp oyun oynayan bir insanım ve oyun oynamayı çok seviyorum her gün açıp saatlerce oyun oynuyorum ve hergün açtığımdan dolayı pc ye bir zarar verir mi ? şimdiden teşekkürler
  20. S

ryzen 3 2300x rx 570 pc satma ?

Merhaba arkadaşlar pc mi satmayı düşünüyorum ve fiyatını tam karar veremedim açıkçası araştırıyoum fiyatlar uçmuş gerçekten cidden fiyatına değmeyen kasaları yazmışlar gibi geldi hani sizce kaç yazmalıyım ? sistem sapphıre rx 570 ıtx (kutulu) ryzen 3 2300x (amd fanı wraith spire red ışıklı )...
Geri