Arama sonuçları: *

1. V

R5 3600 ve RX 5700XT sistem performansı

Arkadaşlar, sistemi topladığımdan beri bazı oyunlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Örnek olarak: PUBG, Far Cry 4, Far Cry 5 gibi oyunlarda sistem kendini zorlamıyor, bundan dolayı da bazı yerlerde FPS 60'ın altına düşüyor. Oyunlarda kasma hissine neden oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır? V-Sync...
  2. V

Ryzen 5 3600 5700XT sistem oyunda menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapanıyor.

Bugün Shadow of the Tomb Raider'a girince menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapandı. Oyunun grafik ayarlarını highestdan High'a aldım tekrar kapandı. Lowest aldım bir daha denedim gene kapandı. BIOS , Chipset güncel. Ekran kartı 20.11.2 sürümünde. Bu sorunla karşılaşan ya da bir bilgisi...
  3. V

Bilgisayar artık açılmıyor

Arkadaşlar yeni topladığım sistem ile dün sorunsuz bir şekilde 9-10 saat oyun oynadım. Gecede normal bir şekilde kapattım. Sabah uyandım bilgisayarın güç tuşuna basıyorum çalışmıyor. Sorun ne olabilir. Mavi ekran hatası veriyordu önceden onu çözdüm. Ramden kaynaklıydı tek rami çıkardım sorun...
  4. V

Yeni sistemde mavi ekran

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımı yeni topladım. Windows 10 u kurdum. Amd radeon adrenalin edition’ı bilgisayara kurdum sürücüleri yüklettim. Logitech gaming software kurdum . 1 oyun cs go oynadım . Oyun bittikten sonra chromu açtım bir sayfa açıktı birden sayfaya...
Top Bottom