Arama sonuçları: *

1. Ayberk97

Xbox Gamepass para iadesi durumu nasıl yapılır?

Daha önce gamepass almıştım 30 TL'iken, 2 ay kullanıp 80 TL olunca iptal ettim. 80 TL'yi çekmişti ancak iptal edince param yine geldi ama kullanılan süre kadar paradan da düştü tabi 72 TL geri yattı hesabıma, soruma gelicek olursam da şuan gamepass 160 TL bildiğiniz üzere ve bir şey denemek için...
  2. Ayberk97

Cloud'dan indirme yaparken internet haddinden fazla yavaş indiriyor?

İyi Akşamlar dostlar, bir dosya indireceğim ve indirme bağlantısı'da cloud başka bir yerden indirme çözümü yok. Normalde 10MB/S olan upload hızım bu stieden indirmeye başladığımda aniden KB'lere düşüyor. Nedenini bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
  3. Ayberk97

işlemcim ile sorunlar

merhaba arkadaşlar benim işlemcim intel i5 4590 ve ben aygıt yöneticisine gidip görüntü bağdaştırıcıları na gidip sadece takmış olduğum ekran kartı görebiliyorum işlemcinin ise göremiyorum neden bi çözümü varmı
  4. Ayberk97

ekran kartım hata veriyor

herkese selam arkadaşlar ekran kartım Valorant oyununun girişde resimdeki gibi hata veriyor ben çevirim ve ekran kartını güncelle diyor ama ne denediysem güncelleyemedim geforce exprince indiriyorum en yüksek sürüm indirildi diyor ama aynı hatayı tekrar alıyorum. Sorun ise oyundayken birden bire...
Geri