Arama sonuçları: *

1. Mehmet

i3 10100F - B460M A PRO sistem

Dostlar anakartımın bozulması üzerine R3 1200+B450M Pro M.2 v2+RX550 sistemden; i3 10100F. MSI B460M A PRO Crucial Ballistix 8 GB 3000MHz 2x8 16 GB. RX550 2 GB. Crucial 240GB SSD. Sisteme geçeceğim. Dostlar eski işlemcimi satacağım ve yalnızca iki parça alarak (işlemci, anakart) bu sistemi...
  2. Mehmet

Molex ile RGB fan ışığı yanar mı?

Dostlar @LordHasan ile konuşurken aklımıza bir soru takıldı. Benim Rampage Raıder kasamda 4 adet Molex girişli fan var, en azından ben molex ile bağladım ancak bu fanların ışıkları tek mod olarak yanıyor. Bu nasıl olabiliyor? Fanlarda bir de 4 pin girişi var.
  3. Mehmet

Fan PİN bağlantıları

Dostlar kafama bir soru takıldı danışmak istedim. Ben Rampage Raider kasa kullanıyorum. Bu kasadaki fanların molex ve pin bağlantıları var. Ancak ben sadece molexleri birbirine bağlayarak kullanıyorum ve bu yüzden fanlar son hızda çalışıyor. Ben bir çoklayıcı alsam fanlardaki pinleri MSI B450M...
  4. Mehmet

Sistemimde bir uyumsuzluk olur mu?

Dostlar dün açtığım konuda sistemimi yükselteceğimi ve belirli parçaları alacağımı söyledim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/1200den-anakart-degistirip-10100f-gecmeye-deger-mi.306600/ Bugün ise parçaları seçtim ve bu iki parçayı alacağım...
  5. Mehmet

R3 1200 İle cities skylines yayını yapılır mı?

Arkadaşlar bu sistem ile 720p 30fps cities skylines ve minecraft yayını yapılır mı? R3 1200 RX550 2GB 2X8 16GB 3000MHZ CL15 RAM 6MBİT UPLOAD
  6. Mehmet

Bios flashtan format atma

Arkadaşlar Windows 10 USB belleğini bilgisayara taktim. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
  7. Mehmet

Ssd takılan sistem

Arkadaşlar ssd taktım laptop a ancak böyle bir sorun oldu şuan biosta miyim. PC de sorun var mı? Doğru takabildim mi.
  8. Mehmet

GPU ani yüksek kullanımı!

Arkadaşlar pc'de afk iken ekran kartım kendi kendine %90'a çıkıyor 1-2 saniye durduktan sonra geri sıfıra iniyor. PUBG'de ise fps drop oluyor sorun nedir? bu durum normal mi? işlemci: r3 1200 ram:16gb 3000mhz 2*8
  9. Mehmet

PUBG siyah ekran!

Arkadaşlar pubg'de çözünürlüğü 1280 - 720'ye aldım ancak oyun siyah ekran oldu bir daha gelmedi? Sorun nedir?
  10. Mehmet

Oyuna girince açılıp kapanıyor...

Arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir monitör aldım bir sorun yoktu ancak 2-3 gündür bilgisayarımı ilk başlattığımda oyuna girdiğimde siyah ekran gidip geliyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözülüyor. Sorun Nedir. monitör: ACER KA242YBI
  11. Mehmet

AMD freesync açma

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım. Monitör'ün freesync desteği var freesync açık gelir mi aktifleştirmem gerekiyor mu? Gerekiyorsa nereden aktifleştireceğim? Monitör: ACER KA242YBI (Ekran kartım AMD)
  12. Mehmet

Ses kartı ne işe yarar?

Ses kartı ne işe yarar?
Geri