Arama sonuçları: *

1. Samed Karaca

2012 sonu 2k imac ekran değişimi

2012 sonu 2k imac ekran paneli bozuk 5k retina ekran buldum ancak uymuyor dönüştürücüyle falan takabilirmiyim ya da yan sanayi çinden falan panel bulabilirmiyim sıfırları çok pahalı bilgisayar çöp olsun istemiyorum nasıl çözerim bu durumu bilgisayar a1419 modeli
  2. Samed Karaca

Oyunlar ve uygulamalar kol görmüyor

Aygıtlar ve yazıcılarda Wireless Controller olarak gözüküyor ama DS4 Windows Steam ETS 2 gibi uygulamalar ve oyunlar görmüyor ne yapmam gerek durup dururken oldu son 1-1.5 aydır böyle. Windows 11 kullanıyorum.
  3. Samed Karaca

Usb soketlerine az güç gidiyor

Taşınabilir hdd yi laptopa veya direk şarj adaptörüne taktığımda çalışıyor hdd dönüyor ama masaüstü pc ye takınca hdd ötüyor ve dönmüyor nasıl çözerim
  4. Samed Karaca

HDD bad sector artarmı

arkadaşımda 1 tb wd10ezex hdd var satmak istiyor ve test yaptım 140 tane bad sector çıktı bunlar artarmı sadece oyun depolamak için kullanılırmı ve hdd kaç tl eder bilgilendirirseniz sevinirim
  5. Samed Karaca

hava soğutma büyük geldi

hava soğutmanun üstü kasanun kapağına çarpıyor ne yapabilirim kasayı değişemem
  6. Samed Karaca

win 10 disk ikonları eski haline getirme

windows 10 da disk ikonlarım kaybolmuştu boş bir dosya olarak gözüküyordu bir şekilde değiştirdim ama yanlış yapmışım disk ikonlarının görüntüsü düzeldi ama bulanık e diski normal c ve d diski bulanık ilk haline nasıl çeviririm
Geri