Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Format Sonrası Bas Sesleri Çok Cızırtılı ve Boğuk

Dün bilgisayara format attım. Her şey sorunsuz. Bütün driverlar güncel. Fakat bas sesleri çok boğuk ve cızırtılı. Ne yapmamı önerirsiniz?
  2. CesarVialpando

SSD'YE WINDOWS 10 KURULUMU HAKKINDA

Merhabalar normalde Win10 harddiskteydi. Fakat ben yeni bir SSD aldım ve windowsu SSD'ye kuracağım. Burada karşıma şöyle bir şey çıktı ne yapmalıyım?
  3. CesarVialpando

SSD'ye Sıfırdan Win10 Kurma Yardım

Normalde HDD kullanıyordum. Fakat yeni bir SSD aldım. Windows 10'u SSD'ye kuracağım. Karşıma böyle bir ekran geldi boot menüsünde. Ne yapmalıyım?
  4. CesarVialpando

USB BELLEĞE WIN10 KURMA HAKKINDA UFAK SORU

Selamlar. Biraz sonra bilgisayara format işlemi gerçekleştireceğim. USB belleğe windows 10 kurdum. Baktığımda beni böyle bir şey karşıladı. Setupa basmama gerek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  5. CesarVialpando

ETS 2 İndirme %100'de Takılı Kaldı.

Neredeyse 20-25 dakikadır böyle. Ne yapayım?
  6. CesarVialpando

Gta 4 msvcp140 hatası

Merhaba benim arkadaşım steamdan gta 4 satın aldı ama bu hatayı veriyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  7. CesarVialpando

CS GO Tab Tuşuna Bastığımda Skor Tablosunu Görememe

Selamlar daha önceden bir iki tane tuş ayarlamıştım ve daha sonrasında varsayılan ayarlara geri dönmüştüm. Fakat daha sonra tab tuşuna bastığımda skor tablosunun çıkmadığını farkettim. Dosya doğrulama ve çözünürlük değiştirme gibi şeyleri yaptım ama değişen bir şey olmadı. Çözümlerinizi bekliyorum.
  8. CesarVialpando

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma Sorunu

Merhabalar cyberpunk 2077 oyunu için donanım arşivi kanalında olduğu gibi performans arttırma işlemini yapmak istedim. Fakat verilen kodu kopyaladığım zaman bu saçma hata karşıma çıkıyor. Salt okunur özelliğini de kaldırdım ama yine aynı. Yardımcı olabilecek bir Allah'ın kulu var mıdır?
  9. CesarVialpando

Vatan Bilgisayar İade İşlemi Hakkında Soru

Merhabalar bir sorum olacaktı. Benim sistemimdeki psu çok sesli çalışıyor ve cızırtı yapıyor. Bunun için vatan teknik servisine gideceğim. Benim bu psuyu iade edip yerine başka marka bir psu alma hakkım var mıdır?
  10. CesarVialpando

Kasa Çalışıyor, 2-3 Saniye Sonra Kapanıyor Sonra Yine Açılıp Yine Kapanıyor

Merhabalar biraz uzun olacak kusura bakmayın. Bir süredir ekran kartım sorun çıkarmaktaydı ben de yeni bir sürüm kurarak bu sorunu halletmeye çalıştım. Ve kurdum da. Hatta kurduktan sonra biraz daha zaman geçirdim bilgisayarda. Sonra bilgisayarı kapattım ve kasamı temizlemek için tüm kabloları...
  11. CesarVialpando

A320m-a pro için hangi ses driverını indirmeliyim?

Hangisini yüklemeliyim ikisinin farkı ne?
  12. CesarVialpando

Mouse Oynattıkça İnsanı Deli Eden Cızırtı Sesi

Selamlar. Şöyle bir ki mouse'u oynattıkça hoparlörden tiz bir ses geliyor. Hele ki bir yazının tümünü seçip onu sürüklemek isteyeyim o zaman o ses iki katına çıkıyor. 2 aydır ben buna bir çözüm bulamadım. Mouse'u değiştirdim, hoparlör kablolarının girişlerini farklı yerlere taktım filan ama...
  13. CesarVialpando

60 Fps Altında Mouse Oynatınca Gecikme ve Ağırlaşma Hissi

Merhabalar oyun oynarken herhangi bir kasma takılma sorunum yok fakat fps ne zaman 60 fps altına düşse mouse hareketlerinde gözle görülür ağırlaşma gecikme hissi oluşuyor. Sanki ben mouseu oynatıyorum da bir iki saniye sonra geliyormuş gibi oluyor. Bu da can sıkıyor açıkçası. Bu durumda beni...
  14. CesarVialpando

Mouse Oynattıkça Hoparlörden Gelen Cızırtı Sesi

Başlıkta da belirttiğim gibi mouseu oynattıkça hoparlörden cızırtı sesi geliyor. Driverım güncel biosum güncel ses driverım güncel. Bunun için mouse bile değiştirdim ama sonuç aynı. Gerçekten insanın beynini tırmalıyor bu ses. Yardımcı olur musunuz?
  15. CesarVialpando

Bir iki saniye donduktan sonra hata vermeden oyundan atma sorunu

3 aylık bir sistemim var.Sorunum şu ki kullandığımdan beri başıma 4-5 kere oyundan atma sorunu geldi. Bu sorun herhangi bir hata vermeden önce donup sonra masaüstüne atma şeklinde gerçekleşti. Olay günlüğüne baktığımda da herhangi bir hata görünmüyor. Bu hatayı çoğunlukla gta onlineda ve bir kez...
  16. CesarVialpando

60 fps altında oyun ağırlaşıyor 60 fps üstünde yırtılma oluyor.

Merhaba 60hz'lik 1440×900'lik eski bir monitöre sahibim. Sorunum şu ki oyun oynarken eğer fps 60'ın altına düşerse oyunda sanki bir ağırlaşma hissi varmış gibi oluyor ama ilginçtir ki bu sefer de 60 fps üstüne çıkarsa oyunda gözü rahatsız edecek kadar yırtılmalar meydana geliyor. İnternette...
  17. CesarVialpando

Sizce Her Zaman Bu Kadar Programın Çalışması Normal Mi?

Merhabalar dostlar sizce bilgisayarda her zaman bu kadar programın çalışması normal mi?
  18. CesarVialpando

GTA 5 ONLINE YÜKSEK FPS'TE DROP SORUNU

Sistem özelliklerim şu şekilde: Ryzen 3 3200G Sapphire RX570 8GB Crucial 8×2 CL15 3000mhz Ram MSI A320M-A PRO 1TB Harddisk Daha önce adrenalin 20.4.2 sürümünü kullanmaktaydım ve ben bunu daha sonra 20.9.1 sürümüne güncelledim ve bununla birlikte 10-15 fps artış da gözlemledim. Fakat sorun şu ki...
Geri