Arama sonuçları: *

1. mert.etg^

Ram almakmı daha mantıklı SSD almakmı?

Arkadaşlar sistemimde 8gb ram var ssd yok ssd alma niyetindeydim fakat sistemim için 8 gb ram az kaldığınıda farkettim frekans tv nin en son videosunu izledikten sonra ssd yi 2. plana atıp ram almaya odaklandım sizce 8gb ram almakmı daha mantıklı yoksa ssd almakmı
  2. mert.etg^

3 yıllık laptop GTA 5 performansı nasıl

Arkadaşlar laptopumla 3. seneme girmek üzereyim •Sistemim• - 1050 2gb - i7 7700hq - 8gb ddr4 ram Oyunu en son normal olarak oynuyordum ardından bir kaç gün girmedim bugün girdiğimde ise 50-60fps arası aldığım oyunda her tuşa bastığımda 2 3 fps leri gördüm tuşa basıyorum düşüyor 10 sn sonra 40 50...
  3. mert.etg^

Kulaklığımın sol tarafından çıt sesi geliyor

JBL T500BT kulaklığımı garantiden değiştirdim ilk günden beridir bu sorun var bilgisayar sesimi sabit 100 kullanıyorum 50 ye çektiğimde ses gelmiyor fakat oyunlarda da ona göre ayar yapmam gerekebiliyor. Tugay Aloğlu izlerken çok bariz fark ediyorum mikrofonunda gürültü engellemesi...
  4. mert.etg^

Yazilar ekranda kaliylor

dun akşam akşam mavi ekran verdi sorun düzeltilmeden dedi bekledim sonra res attım açıldı fakat bu sabah açamadım ne yaparsam açabilirim. Pc benim değil kuzenimin o yüzden dolayı tam bilgi sahibi değilim
Top Bottom