Arama sonuçları: *

1. LvdR

Ekran çözünürlüğü düştü ve değiştirilmiyor

Sabah pc yi açtım her şey büyük neye uğradığımı şaşırdım yeniden başlattım yine aynı sorun devam ediyor nasıl çözebilirim bilen var mı ?
  2. LvdR

CS GO İndiriyorum Yardım Lazım

İndirmeden önce 75 GB boş alan vardı. Steam'i indirdim. CS GO 'da daha 345MB indi ama şimdiden 52,6 GB boş alan görünüyor. Sorum şu acaba indikten sonra kalacak alanı mı gösteriyor şimdiden, yoksa daha alan kaplayacak mı?
  3. LvdR

OneDriver'ı kontrol etmeniz gerekiyor.

OneDriver'da şöyle bir sorun var: Epic Games Launcher.lnk Öğeye erişim izni yok. Öğeye erişim izni yok gibi görünüyor. Öğenin eşitlenmesine izin vermek için doğru izinlere sahip olduğunuzdan emin olun. Durup dururken oldu sadece Epic Games'i yeni klasöre aldım böyle bir sorun çıktı daha sonra...
  4. LvdR

AMD RADEON SOFTWARE YÜKLEYİCİ nasıl yüklenir?

Bu konuda acemiyim sürekli sorup duruyorum:( Bir sorun çıkarmaz değil mi?
  5. LvdR

CHIPSET GÜNCELLİYORUM DOĞRU MU?

AMD'NİN kendi sitesinden indirdim direk uygulama olarak indi. Yanlış giden bir şey var mı?
  6. LvdR

Karşı tarafa ses gitmiyor?

Yeni topladığım PC de anakartın sitesinden Realtek HD Audıo Driver ını indirdim dosya indi açtım. Bundan öncede olan ve hala devam eden sorun karşı tarafa ses gitmiyor zoom dan meeting açtım. pc deki müzik sesi gidiyor ben konuşunca gitmiyor. not: ön paneldeki kulaklık yerine takıyorum...
  7. LvdR

Yeni PC Mikrofon Sorunu

Yeni topladığım PC de kulaklık girişine kulaklığı takıyorum ses geliyor fakat benim mikrofonum yok diye görünüyor sorunun nedeni ne olabilir?
  8. LvdR

Yeni PC Driver Yükleme

Başlıkta yazdığım gibi yeni topladığım PC için hangi sürücüleri indirmem gerek linkleriyle beraber atabilir misiniz? Sistem: AMD RYZEN 3 3200G GİGABYTE A320M S2H 2x XPG D30 GAMMIX 8GB 3200MHZ LONGLİNE 120GB SSD AEROCOOL VX PLUS 400W
  9. LvdR

Ses aygıtı yüklü değil sorunu

Merhaba Sevgili Forumlular, Yeni topladığım pc nin eksik parçaları gelene kadar eski pc mi Windows 7 olarak format attırdım önceden ses sorunu yoktu şimdi ses yok ses aygıtı yüklü değil hatası veriyor ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? 1602680551 @keremcnsz24
Top Bottom