Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

çoğu oyunda fps drop

sistemim ryzen 5 5600 sıvı soğutma cooler master masterliquid ml240l rx 6750xt 16 gb ram the last of us da 90 fps alırken bir anda 50 ye 60 düşüyor spider man remastered da denedim ondada arada ani drop giriyor rust da da keza aynı sorunla karşılışıyorum 100 120 fps arası almama rağmen arada fps...
  2. VirtudeN

Bilgisayara Virüs mü bulaşmış

Oyunlar İçin Türkçe yamalar indiriyordum pc bir yavaşlama yada başka bir durum olmadığı halde bi işkillendim ve tarama yapayım dedim bu virüs mü oluyor. Malwarebytes bide bunu yükleyip bunda tarama yapıcam
  3. VirtudeN

Daha Önce Fps Drop Olmayan Oyunda Fps Drop Oluyor

1 Hafta Önce Oynadığım Resident Evil 2 Remake Oyununu Drop Olmadan Oynuyordum Bugün Girdim ve Arada Zombilere Ateş Ederken Drop Oluyor Birkaç Oyunda da Böyle Oluyor Sebebi Nedir Acaba Sistemim i5 10400f 1650s 8 gb ram 240gb ssd Sadece Ekran Kartını Driverini Yüklemiştim Diğerlerini Bugün Yarın...
  4. VirtudeN

Bazi Oyunlarda Fps Drop Yiyorum

Sistemim İ5 10400f Palit 1650s 8 gb ram netac n535s ssd Bilgisayar geleli 1 1.5 hafta oldu daha önce dying ligh ve the witcher en yüksek ayarlarda donmadan drop yemeden oynadım dün dying light the following oynayayım dedım drop yemeye başladım bugün da kingdom come deliaverence yüklendi na...
  5. VirtudeN

Ekran Kartı Ve İşlemci Sıcaklıkları Normal mi ?

dying light oyununda en yüksek ayarlarda bunları aldım normal midir kasanın fanı en düşükte çalışıyor bu arada 1606209399 sistem İ5 10400F 1650s 8 gb ram
Top Bottom