Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Valorant düşük gpu kullanımı

beyler sistem imzamda ben bu sistemle aktif oyun içi max 200 görüyorum benchmarklarda 300 350 felan görüyor gpu kullanımı %30 cpu kullanımı %70 e felan çıkıyor en düşük ayarda oynuyorum ama ultrada da aynı sorunu yaşıyorum 110 fps felan düşüp günde bir de olsa 1 sn takılma oluyor sebebi nedir ve...
  2. LalaMüfik

cs go map yüklenirken masaüstüne atıyor

arkadaşımın kötü bir pc si var fakat cs de vs atarken 2 v 2 aim redline gibi haritaları açabilecek gücü var 40 fps o maplerde az kişiyle oynarsak veirr fakat oyunda map yüklenirken sonda masaüstüne atıyor hareket edebiliyor ateş edebiliyor fakat masaüstü gözüküyor ve alttan cs ye bassa bile hep...
  3. LalaMüfik

Nvidia 461.40 driver sorunu

güncellemeyi geç gördüm ve bugün indirdim sorunum şu ki artık nvidia denetim masasını kullanamıyorum ve digital vibrance ayarı benim için önemli bir ayar ne yapmam gerekiyor?
  4. LalaMüfik

cyberpunk darboğaz sorunu

ryzen 5 3500 işlemci galiba yetmiyor cyberpunku 6 çekirdeğide 100 90 arası çalısırken 1660s yüzde 68 çalısıp 68 derece kalıyor optimize sıfır
  5. LalaMüfik

windows tan sonra bios guncelleme

pc ilk geldıgınde ılk wındows kurdum sora bıos guncelledım 2 haftadır bır sıkıntı olmadı sıkıntı cıkar mı?
  6. LalaMüfik

valorant dusuk fps sorunu

pubg de bıle ultra 100 fps alırken valorant ultra da 120 200 arası oluyor 1660 super 3500 sıstem bıos ve drıver guncel
  7. LalaMüfik

İşletim sistemi kurma

Beyler flasa Windows 10 attım ve biosa girdim fakat her yerde olan boot menüsü gigabyte da yok ne yapacaj nasıl kuracağım?
Top Bottom