Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Windows Kilitlenme Sorunu

Dostlar yeni Win10'a geçtim win8.1 kullanıyordum. Böyle sorun başıma gelmemişti. Ta ki dün geceye kadar. Sanırım 3. kuruşum ve hala düzelmiş değil böyle kilitlendi neredeyse yarım saat oldu. Win8.1 e geçerken de böyke olmuştu ama saniyeler içinde düzelmişti. Ne yapıcam, lütfen yardım edin
  2. AhmetN

Windows Açılmıyor Dönüyor...

Sorun aşağıda ne yapmam lazım format atıcam içinde önemli bir kaç dosya var 1608910618 1608910706 Bu ekranlar da geliyor
  3. AhmetN

Fan Sesini Nasıl Ayarlayabilirim

Dell İnsipron 5521 dizüstü bilgisayarım var ve açıldıktan 2 dakika sonra fan sesi çok aşırı derecede rahatsız ediyor onu nasıl kısabilirim eski olduğu için bios ayarlarında da yok sanırım
  4. AhmetN

Bilgisayar Windows Kurarken Donuyor

Dostlar dizüstü bilgisayarıma Win 8.1 kuracaktım windows logosu geldi sonra siyah ekran geldi ama sonrası yok o siyah ekranda döndü bilgisayar. Açılmıyordu windows u sildim tekrar yüklemeye çalışıyorum lütfen yardım edin
  5. AhmetN

Bu Hata(?) Ekranı Nedir?

Bilgisayarımda bu hatayı aldım nedeni nedir ve nasıl çözerim? (Dizüstü kullanıcısıyım)
  6. AhmetN

Bilgisayarım Açılmıyor

Laptop kullanıyorum, sabah normaldi ama öğleden sonra böyle oldu bende anlamadım önceden olurdu bazen windows u tekrar kurarım düzelirdi ama şimdi olmuyor sadece bios a girebiliyorum windows açılış ekranından sonra mavi ekran veriyor ne yapmam lazım yardın edin lütfen
  7. AhmetN

Lütfen Bakın Yardım Edin

Dostlar sabah bi sıkıntı yoktu öğleden sonra böyle oldu bir türlü açılmıyor ne normal ekran n de Win 8.1 kurulum ekranı nasıl çözüm yardım edin lütfen 1605973700 Sadece bios a girebiliyorum
  8. AhmetN

Laptop Açılmama Sorunu

Dün akşam bilgisayarın fişini çektim. Gece tekrar açmaya çalışırken açılmadı. Aşağıdaki gibi ışık 1-2 saniye yanıyor sonra sönüyor. Neden oluyor acaba nasıl çözerim? 1 hafta öncede aynı sorun vardı o zaman 2-3 defa denedikten sonra açılmıştı ama şimdi geceden beri deniyorum olmuyor. Nasıl...
  9. AhmetN

HD 8730M LAPTOP AÇILMIYOR

Dün akşam bilgisayarın fişini çektim. Gece tekrar açmaya çalışırken açılmadı. Aşağıdaki gibi ışık 1-2 saniye yanıyor sonra sönüyor. Neden oluyor acaba nasıl çözerim? 1 hafta öncede aynı sorun vardı o zaman 2-3 defa denedikten sonra açılmıştı ama şimdi geceden beri deniyorum olmuyor. Nasıl...
Top Bottom