Arama sonuçları: *

1. CrawLu

144 hz monitor 60 hz gibi

merhaba monitörüm 144 hz valorant ta oynarken sanki 60 hz gibi geliyor görüntü takılıyor internet kafede oynadığım 60 hz ile aynı nvdia ayarlarında 144 hz de dp ile bağlı sorun ne olabilir ?
  2. CrawLu

Bilgisayarda performans düşüklüğü

Merhaba arkadaşlar bundan 7 8 ay önce bi bilgisayar aldım 1660 super Li falan valorant da fps 100 110 a kadar düşüyor içini 1 kere temizledim macunu yenilemem gerekiyor mu sizce performans düşüklüğünün nedeni nedir ?
  3. CrawLu

Steam key ile ininal

Merhaba bi site üzerinden bi oyun hesabı satışı yaptım ama site ininal kart kabul etmiyor banka hesabı istiyor onun yerine steam key alıp parayı steam e yatırdıktan sonra steam üzerinden parayı ininal kartıma çekebilirmiyim ?
  4. CrawLu

Valorant kasma sorunu

Valorant da kasma sorunu yaşıyorum 1660 super var fps orta ayarlarda fps 90 a kadar düşüyor sorun ne olabilir acaba
  5. CrawLu

Kasam arada kapanıyor dokunduğumda

Kasamın önüne arada koltugum çarpıyor ve kapanıyor bazen de kulaklıktan (zzzzz) diye bir ses geliyor ve donuyor sizce sorun ne olabilir ?
  6. CrawLu

Valorant troller ıp ban yer mi ?

Valorant da bildiğiniz üzere çok trol var ve bi şey merak ediyorum bu troller ıp ban falan yiyor mu ? (çok rapor yese falan )
  7. CrawLu

Nasıl trojen oluşturabilirim

Kali Linux ile nasıl trojen oluşturabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  8. CrawLu

Kulaklıgın kablosu ezıldı ses gıdıp gelıyor

Kulaklık garantıye gider mi gitmezse herhangibir yerde yaptırabilirmiyim acaba ses gidip gelıyor
  9. CrawLu

Game power mihawk mikrofon sorunu

Game power mihawk aldım 2 ay oldu ilk başta sesim kalın gelmeye başladı şuanda sesim de yankı yapıyor discord ta arkadaşlar konuştugunda şu an bana ses yankı yapıyor neden böyle bir şey oldu anlamadım çözümü nedir acaba ?
  10. CrawLu

Game power ogre tuş basmama sorunu

Merhaba arkadaşlar klavyeyi alalı 1 ay oldu olmadı d tusu basmıyor arada teklıyor forumlarda goruyordum tuş basmıyor diye şans işi dedim ama bana da aynısı geldi n11 den aldım gameshop para iadesi alabiliyormuyum ?
  11. CrawLu

Aoc 24g2u da ayarlar sıfırlanıyor

Arkdaşlar monitorun tuslarından over drive ayarlıyorum guclu yapıyorum 15 dk sonra gırıyorum kapalı gozukuyor reset tusunuda evete getıremıyorum nedeni nedir acaba ?
  12. CrawLu

Valorant chat ine yayın yaptığım platformun linkini atsam ban yermiyim ?

Arkadaşlar biliyorum saçma bi konu ama hesap a 500 tl yatırdım yayın açıyorum dlive da sıkıntı çıkar mı ?
  13. CrawLu

İşletim sistemini seç diyor

Fotoğraf ekledim birine basıyorum tekrar aynı yere atıyor küçük bi format atmak istemiştim seçeneklerde ne yapmam gerek?
  14. CrawLu

Realtek HD audio kuruluyor ama göstermiyor

arkadaşın kurulumunu yapıyorum ama göstermiyor sildim tekrar yükledim en son sürümünü hala aynı yardımcı olurmusunuz ?
  15. CrawLu

Cyberpunk 2077 fps nasıl

Ryzen 5 3500x ile 1660 super li sistemim var yüksek ayarlarda 60 70 fps alıyorum 80 odalarda falan normalmi daha yüksek almam gerekmezmi
  16. CrawLu

oyun içi fps değerlerim normal midir?

sistemim ryzen 5 3500x 1660 super 16 gb ram var csgo yüksek ayarlarda 1920*1080 de 16*9 da fps 80 e falan dusuyor 110 150 arası takılıyor düşük ayarlarda yine 1920*1080 de fps 110 a kadar düşüyor hatta bazen kasıyor boyle olması normal midir ? bazen pubg lite oynadıgımdada fps drop yiyorum 40 a...
  17. CrawLu

Fps oyundayken inip yükseliyor

Fotoğraf ekledim sıcaklıkları bu arada hep pubg lıte inerken fps birden 70 40 fps oluyor sonra tekrar yükseliyor nedeni nedir acaba 1607606542 Bu sıcaklık değerli 1607606584 Ryzen 5 3500x ile 1660 super ultra ayarlarda oynuyorum
  18. CrawLu

Oyun içi fps ler normalmi ayara gerek varmı ?

ryzen 5 3500x 1660 super kullanıyorum csgo da yüksek ayarlarda 1920 1080 de fps 120 ye falan dusebılıyor yada başka oyunlardada geçerli valorantta orta ayarlarda 140 falan fight larda nvdia dan ayar yapmalımıyım kalite ya da bişeyleri kapatma sizce normalmi öncelikle ya da yapmaya gerek varmı...
  19. CrawLu

Ryzen 5 3500X + GTX 1660 SUPER sistemle Cyberpunk 2077 yüksek ayarlarda oynayabilir miyim?

Arkadaşlar sistemi yeni topladım Ryzen 5 3500x 1660 super 16gb ram ile yüksek ayarlarda oynatırımı o kadar para verdim ve almayı düşünüyorum şuan ne kadar?
  20. CrawLu

Minidump dosyalarımı sizlerle paylaştım hala aynı sorunu alıyorum

Arkadaşlar minidump dosyalarımı paylaştım ram testi yaptım bellekleri sildim cmd kodunu yazdım fotoğraf yükleyeceğim ram testinin sorun ne olabilir abdullah abi görürsen yazarmısın çok canım sıkılıyor sorun olabilecek herşeyi temizledim testtrn geçirdim ama hala aynı sorun
Geri