Arama sonuçları: *

1. I

Soğutucu taktıktan sonra sisteme görüntü gelmiyor

Merhaba, yeni sistemde soğutucuyu rahat takabilmek için RAM'leri çıkartacaktım fakat eski anakartımdaki gibi çift taraflı açılan klips var sandım. Biraz da arka tarafta kaldığı için göremiyordum, bir tarafı sabitmiş klipslerin. Benim de dikkatsizliğime denk geldi ve sabit olan tarafı açmaya...
  2. I

Anakartın RAM slot klipsi kırıldı

Merhaba, yeni sistemde soğutucuyu rahat takabilmek için RAM'leri çıkartacaktım fakat eski anakartımdaki gibi çift taraflı açılan klips var sandım. Biraz da arka tarafta kaldığı için göremiyordum, bir tarafı sabitmiş klipslerin. Benim de dikkatsizliğime denk geldi ve sabit olan tarafı açmaya...
  3. I

Ekran takılma sorunu

Merhabalar, son 2 haftadır ekranımda 3-4 saniyelik takılma sorunu olmaya başlamıştı. Format attım, ekran kartı, BIOS ve chipset sürücüsünü güncelledim fakat takılmalar devam etti. Nedenini bilmediğim bir şekilde 144Hz'den 100Hz'e düşürdüm ve birkaç gündür donma sorunu yoktu. Bugün tekrar 144hz...
  4. I

Ekran takılma sorunu

Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır bilgisayarımda 4-5 saat çalıştıktan sonra 3-4 saniyelik ekranda sürekli takılmalar olmaya başlıyordu. Format attım, ekran kartı, BIOS ve chipset sürücüsünü güncelledim fakat takılmalar devam etti. Hatta önceden bilgisayar biraz çalıştıktan sonra bu sorun...
  5. I

Mavi ekran hatası aldım

Arkadaşlar dün The Forest oynuyordum sonra oyun donup kapandı. Sadece oyun donmadı sonra PC de dondu kapatıp açtım PC'yi düzeldi. 3-4 saat sonra da Netflix de dizi izliyordum 4-5 saat izledikten sonra diziyi durdurcaktım, durdurduktan sonra ekran siyah oldu sadece mouse gözüküyordu ekranda...
  6. I

UV nedir ve nasıl yapılır?

Merhabalar arkadaşlar undervolt yapmayı düşünüyorum, bir iki sorum var UV ile ilgili; 1-) UV yaparken nasıl bir işlem uygulanıyor, bir şeye zararı var mı veya kötü bir yanı? 2-) PUBG'de Ultra ayarlarda 79-80 derecelerde çalışıyor ekran kartım fan hızı yüksek olmasına rağmen kaç derecelere...
  7. I

Pc kapandı görüntü gitti

Arkadaşlar az önce video izliyordum görüntü gitti. klavye ve farenin ışığı da gitti ama kasa hala çalışıyor. Nedeni ne olabilir
  8. I

Oyuna girerken hata verdi

Arkadaşlar steamde Seen oyununa girerken bu hatayı aldım nedeni ne olabilir? oyunu kapatıp açtığımda düzelmişti.
  9. I

DA-SISTEM3 mavi ekran

bir kaç haftadır kullanıyorum bi sıkıntısı yoktu. sonradan mouse donmaya takılarak ilerlemeye falan başladı mouse'un pilini değiştirdim düzelmedi sonra bilgisayar dondu mouse'u hareket ettirebiliyordum biraz ama hiç bir şeye tıklayamıyordum garip şeyler olmaya başladı bilgisayarda sonra...
  10. I

Cihazınız bir sorunla karşılaştı hatası

Bilgisayarı açarken böyle bi hata verdi ne yapmam lazım? Normal bi şey mi?
  11. I

Ekran kartım düşük frekansda çalışıyor

Ekran kartım gigabyte gtx 1660 super oc 1800 1900mhz de çalışması gerekirken 1500mhz civarında çalışıyor Format attıktan sonra böyle oldu ne yapmam lazım?
  12. I

neden 60fps alıyorum?

ekran kartım gtx 1660 super monitörüm aoc 24g2u PUBG'de 100fps alıyorum ama fall guysda 60fps i geçmiyor fall guysın ayarlarında fps sınırı falanda yok ne yapmam lazım?
  13. I

dxdiag ayarı nasıl değiştirilir?

biraz gereksiz bi konu ama içimde kaldı sorayım dedim :D sistemi yeni kurdum. dxdiag'a girerken bunu sormuştu yanlışlıkla hayır dedim geri değiştirebilir miyim?
  14. I

DA-SISTEM3'e nasıl internet bağlayacağım?

Arkadaşlar DA-SISTEM3 biosu güncelleyip windowsu kurdum interneti mobilden kullanıyorum nasıl bağlıycam bilgisayara?
  15. I

Windows iso dosyasını Rufus'dan USB belleğe yazdırırken bu çıkıyor

Windows 10 iso dosyasını Rufus'dan USB belleğe yazdırırken bu çıkıyor ne yapmam gerekiyor?
  16. I

Boot menüsü nedir ne işe yarar?

boot menüsü nedir? ne işe yarar?
Geri