Arama sonuçları: *

1. dorukhaNBEEY

oyunlarda anlık ses kesilmeleri

Valorant oynarken ses kesiliyor ve 2 saniye sonra geliyor bu arada FPS de 2 saniye düşüyor. Discord'da konuşurken de sesim kesiliyor ve karşı tarafa pingli gibi gidiyor. Sorunu çözebilecek var mı? Sniper Ghost Warrior'da da aynısı oldu CS de falan bir sıkıntı yok. Gigabyte 1660 Super ekran...
  2. dorukhaNBEEY

144 FPS SABİT VALORANT

arkadaşlar selam, valorant oynuyorum ve ayarlarda sabitlemem kapalı olmasına rağmen oyun içi 144 fps sabit alıyorum ekran kartı ile alakalı fakat ayar nerden bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. dorukhaNBEEY

PC FN İŞLEVLERİ ÇALIŞMIYOR

Daha yeni oldu ne klavyedeki medya butonu ne de mousea atadığım açma kapama işlevi çalışıyor ayrıca klavyedeki fn e basıp F6 - F7 ye bastığımda da medya değişmiyor sebebi nedir
  4. dorukhaNBEEY

HDD GELİP GİTME SORUNU

öncelikle selamlar arkadaşlar sorunum kısaca şu, D diski yani seagate barracuda 1tb harddisk ilk önce sistem ayrıldı dedi ve e ye attı kendini, ben yine d yaptım ve birgün oyun oynarken attı ve D:// klasörü açıldı geldi gitti okumuyor galiba dedim kablo kontrolü yaptım sorun yok, hard disk...
  5. dorukhaNBEEY

pc uyku modundan hemen dönüyor

pc uyku moduna aldığım gibi bir şeye basmadan açılıyor sebebi nedir bir şey güç mü yiyor
  6. dorukhaNBEEY

DA-SİSTEM 3 FPS AYARI

öncelikle selam da-sistem 3 aldım sorunsuz her şey ama oyunlarda bence alabileceğim max fps yi alamıyorum cs:Go rekabetçi 4:3 en lov da 280 fps zor görüyorum rising storm girdim yüksek ayarlar 50-60 fps geziyor gta 5 rp de 80 fps falan alıyorum arttırmam için ne yapmam lazım (sürücüler güncel)
  7. dorukhaNBEEY

MONİTÖRDE ARADA BİR NO SIGNAL

pc açarken bazı açmalarımda no signal diyor, 2 kere yeniden başlatınca geliyor görüntü ve pc sorunsuz çalışıyor çözümü nedir, çok yeniden başlatmak zararlı mıdır
  8. dorukhaNBEEY

MONİTÖRDE NO SIGNAL HATASI

pc başlatırken her zaman değil ARADA BİR no sıgnal hatası alıyorum ama res atınca düzeliyor neden acaba ???
  9. dorukhaNBEEY

monitöre arada bir görüntü gelmiyo

pc açıyorum bazen açılıyor bir sorun yok bazen açtığımda ise no signal diyor monitör ama reset atınca geliyor neden acaba
Geri