Arama sonuçları: *

1. K

Sıvı soğutmanın ışıkları rastgele yanıp sönüyor

Cougar marka bir sıvı soğutucum var. Kasa kurulurken RGB girişleri takılamadı giriş olmadığı için. Ama yine de ışığı yanıyor. Ama kafasına göre yanıyor. Bazen kapanıyor bazen açılıyor renk değiştiriyor kafasına göre bazen sabit renk oluyor. Hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. Kumandasından...
  2. K

PSU Testi nasıl olmalı?

Arkadaşlar selam, OCCT ile power testi yapıyorum tüm sistem full de 75 dakika çalıştırdım hiçbir kapanma olmadı. Ancak oyun oynadığım zaman rastgele zamanlarda bilgisayar kapanıyor. Hala PSU sorunlu olabilir mi ? Bilgisayarcıya götürsem nasıl test edilir bu durum?
  3. K

USB portları bilgisayarı kapatıyor.

Anlayamadığım ve kafayı yediğim bir olay var. Bilgisayarın arkasındaki Port ta aynı üstündeki port ta aynı Flash bellek takınca çıkartınca veya harici HDD çıkartınca veya yeniden takınca bilgisayar direk kapanıyor. Harici HDD takıp öyle bilgisayarı açınca bir problem yok. Nedir sorun?
  4. K

OCCT testi sonucum nasıl

Bilgisayarım oyunda rastgele kapanıyor. PSU da sorun var mı anlamak için OCCT testi yaptım. 75 dakika yaptım. Kapanmadı hiç Sistem: 750W Gold PSU Cooler Master RTX 3070 ASUS B550M-K 16 GB RAM Ryzen7 5700X işlemci 55 dereceyi geçmedi ekran kartı da 75 dereceyi geçmedi.
  5. K

Bilgisayar oyun oynarken elektrik kesilmiş gibi kapanıyor

Olay görüntüleyicisine baktığımda bunu görüyorum bununla ilgili bir şey olabilir mi ?
  6. K

Bilgisayar oyun oynarken rastgele kapanıyor.

Arkadaşlar bilgisayarı alalı 3-4 ay oluyor. Oyun oynarken elektrik kesilirmiş gibi kapanıyor. Başlarda 1-2 defa olmuştu daha sonra son 1 aydır hiç olmadı ancak şu iki üç günde günde en az 2-3 kere kapanıyor oyun oynarken. Ve güç kablosunu çekip düğmeye birkaç defa basıp statiği aldıktan sonra...
  7. K

Bilgisayardan çıt sesi geldi kapandı ve açılmıyor

İyi günler bilgisayarı alalı 2 gün oldu çok dandik bir psu vardı gamepowerın 750 w psu'su. biraz kullanıp değiştiririm diyordum ancak 2 günde bozulacağını tahmin etmedim. Tabi ki kesinlikle psu bozuldu diyemiyorum çünkü anlamam bu işlerden. Bilgisayar boştayken Çıt sesi geldi şalter atma sesi...
Geri