Arama sonuçları: *

1. Laxerian

Bu PC yi ne kadara satabilirim

İ5 10400f MSI B460M-A PRO Zalman M3 PLUS Kingston A2000 500GB XPG Pylon 650W Hyperx Furry 3200mhz 2x8gb ram Bu pc ne kadar eder? satsam
  2. Laxerian

PC 2 monitörde sesi donuyor ses görüntü ve bir kez crash yedim

nedenini bilen var mı 2 monitör taknıca böyle oluyor biri hdmi biri dp
  3. Laxerian

Yeni Toplanan Sistem No Signal Hatası Veriyor

Pcyi arkadaşım yeni topladı windows falan yüklü değil biosada daha hiç girmedi normal pc yi açtıktan sonra başka bir şey yapmadan no sıgnal hatası alıyormuş monitöründe normal mi uzun zamandır bakmadığım için hatırlamıyorum çoğu şeyi
  4. Laxerian

Yeni PC Usb algılamama

Merhaba arkadaşlar arkadaşım yeni sistem aldı fakat anakarıtn ve kasanın usb girişleri sadece bazı usb türlerine uygun galiba normal olan usb yi sokuyoruz oluyor telefonun şarj kablosundaki usb gibi ama klavyeyi algılamıyor mouse falanda aynı şekilde nasıl çözebilirim acil yardıma ihtiyacım var...
  5. Laxerian

Bilgisayar usb algılamıyor

Mesela şarj aletinin usbdini algılıyor ve kulaklıpın ama klavyenin falan algılamıyor biraz uzun kalıyor görselleri koydum
  6. Laxerian

Anakart kasaya takılı işlemci fanını takabilitmiyim?

Anakart kasaya takılı r5 5600x stok doğutucusnu takıcam sıkıntı olur mu
  7. Laxerian

Başka bir SSD ye nasıl windows 10 kurabilirim

şu anki m2ssd deki windows u silmek istiyorum sata ssd alıp ona kuracağım windowsu nasıl yapabilriim
  8. Laxerian

Arkadaşımın Pc si açılırken mavi erkan yiyor yardım

mavi ekran yiyor reset atıyor sonra yine aynı döngü bir türlü çözemedi yardımcı olur musunuz?
  9. Laxerian

Bu masaya 3 tane monitör koyabilir miyim?

https://www.adoremobilya.com/adore-e-blue-advanced-pro-xl-oyuncu-bilgisayar-masasi-ebt-576-qq-1-siyah Bu masaya 3 tane monitör koyabilir miyim yada 2 tane, sağlam mıdır?
  10. Laxerian

Tek vga kablosu ile 2 ekran kartı besleyebilir miyim

Psu yeterli sadece teknik bir sıkıntı olur mu diye soruyorum ekran kartları 6+2 pin girişli bendede böyle kablo var fakat tek kablo ve 2x 6+2 bu kablo üzerinden iki kartada güç verirsem sıkıntı çıkar mı? 1618661331 Up up
  11. Laxerian

Xpg pylon 650W psu riser bağlantı

Arkadaşlar xpg pylon 650W psum var en sağlıklı şekilde risera nasıl bağlarım hangi riserı önerirsiniz 3060ti takacağım
  12. Laxerian

Minidump sadece MAVİ ekran hatalarını mı gösterir

Minidump sadece mavi ekran hatalarınımı gösterir yoksa çökme gibi sorunlarıda gösterir mi
  13. Laxerian

GPU ve memory sıcaklığı sistem boştayken kaç olmalı

Benim değerlerim Ekran kartı boşta 22C Memory temp ide boşta 30C Normal midir? İyi midir kötümüdür?
  14. Laxerian

İ5 10400F Rx5500Xt 4GB 2K lol de kaç fps verir

Sorum başlıkta
  15. Laxerian

Kablo bağlantılarıı.

Bu kabloları birbirlerine bağlayacağım değil mi yoksa farklı kablolar ile mi
  16. Laxerian

SATA Kablosu yardım!

Riserdaki sata kablosunu hangi kabloya takacağım yardım lütfen Bu kabloya mı?
  17. Laxerian

Riser Sata to 6 Pin Güç Kablosunu Takmazsam Ne Olur?

Riserdaki bu siyah sarı olan kabloyu risera takmassam ne olur?
  18. Laxerian

Gaming gen faturayı kağıt olarak mı elektronik olarak mı veriyor

Sorum başlıkta ve Ptt de alıcı ödemeli kargo yaparken e-fatura olur mu illa faturayamı ihtiyac var yoksa ikiside oluyor mu?
  19. Laxerian

İ5 10400f Gt 1030 ofis için yeterli mi?

Başlıkta sorum
  20. Laxerian

Masaüstündeki kısayolları nasıl gizlerim

evet beyler bir arkadaşım yapabiliyodu kısayoldakileri sadece gizlicem görünmemesini sağlayacağım arka planın bozulmaması için bunu nasıl yaparım ve gizledikden sonra nasıl geri açarım
Top Bottom