Arama sonuçları: *

1. Alioskii

Darboğaz Olmamasına Rağmen Düşük GPU Kullanımı

Arkadaşlar ekran kartı kullanımı %0 %1 %2 %8 gibi değerlerde dolaşıyor. Bazen bi anda %40lara gidip geri iniyor. Darboğaz olacağını sanmıyorum birlikte çok iyi çalışmaları gerekir. Q9300 işlemci Rx550 2gb ekran kartı 1366x768p. Bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz? ciddi fps kaybı var.
  2. Alioskii

Güç Seçeneklerinde Sadece "Dengeli" var

Arkadaşlar merhaba güç seçeneklerinde sadece dengeli var soldan güç oluştura tıklıyorum ordada sadece dengeli seçeneği var. Kodlarla ekliyorum denetim masasını kapatıp açınca kayboluyor tekrar. Bilgisayarı sıfırladım durum hala aynı napabilirim? 1654607430
  3. Alioskii

Güncel Ekran Kartına Rağmen NVIDIA Shadow Play Kullanamıyorum

Arkadaşlar obs ile kayıt alıyorum hem çok kalitesiz alıyor hemde fps çok düşüyor arkadaşım nvidianın shadowplay şeyiyle alıyor hem fpsi çok düşmüyor hem cam gibi kayıt alıyor ben analamıyorum şöyle bi hata veriyor; (ekran kartım mx250 güncel kart ama olmuyor)
  4. Alioskii

Laptopun Tuşunun Arasına Şerbet Döküldü Napmalıyım??

Arkadaşlar laptopun başından 2 dakika kalktım salya gibi şerbet akıtmış on off tuşuna. Ne kadar dövsem az gelir napmam gerek hüplettim iyice fön makinası falan tutsam
  5. Alioskii

İşlemci Zorlanıyor, Ekran Kartı Yatıyor

Arkadaşlar ilk olarak sistemim : İntel Core 2 Quad Q6600 İşlemci Amd HD6570 1Gb Ekran Kartı Gigabyte G41M Combo Anakart 4x2Gb Ram 1600 MHZ 768P Monitör Şimdi Valorant oynuyorum meraktan msı afterburneri indirip değerlere baktım ve sonuç şu Grafik En Düşükte : İşlemci Kullanımı %100 Ama Ekran...
Top Bottom