Arama sonuçları: *

1. Z

Sistem açılırken anakart logosu kocaman oldu ve alttaki çubuk takılıyor

Logo kocaman ve çözünürlüğü berbat. Disk sağlıklarına baktığımda sadece oyun kurulu olan bir diskte crystal disk infoda dikkat yazıyor. Hd sentinel 1 bozuk sektör buldu. Sizce hdd yüzünden mi böyle oluyor?
  2. Z

r5 2600x-1660s sistem csgo/lol fps sorunu

Selamlar işlemcim 4.2ghz sabit çalışıyor. Sürekli drop yiyorum fps sabit değil. Bazen sistemde donma yaşıyorum. Bluetooth sesi aniden gidiyor. Şimdiden teşekkür ederim sevgili forum üyeleri
  3. Z

R5 2600x/1660s sistemde CS:GO fps stabil değil

Oynarken sürekli takılma yaşıyordum ve net_graph komutunu uygulayıp kontrol ettim. Oyuna drop giriyor fps sürekli değişiyor ve 100fps altına indiği çok oluyor. İşlemci ve Gpu kullanımım düşük görünüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sistem R5 2600x (4.1ghz max olacak şekilde ayarlı ancak en fazla 3.7...
  4. Z

Mavi ekran alıyorum dmp klasörünün linkini aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Performans düşüşü ve mavi ekran hatası alıyorum. Bazen de sistem kitleniyor https://www.dosya.tc/server32/dgh8mo/dmp.rar.html
  5. Z

mavi ekran hatası aldım ve performans düşüşleri yaşıyorum

Yaklaşık 1 haftadır csde aniden fps kaybı oluyor ve oyun bir süre kendine gelemiyor. Ve 2 aydır sistem mavi ekran verip reset atıyor. Dosyalarım simgesine tıklayınca kendini yeniliyor sizce ne yapmalıyım
  6. Z

Gta5 oynarken sistem kapanıyor

Dün 1 kere oldu bugün grafik ayarlarıyla oynadım ve yükselttim. Sistem kapanıyor ekran gidiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Sistemim daha yeni. Özelliklerim imzamda bulunuyor
  7. Z

ryzen 5 2600x ani voltaj ve ısı yükselmesi

MSi B450 A PRO MAX anakart kullanıyorum. İşlemcim aniden voltaj yükselmesi yaşıyor. stres testinde 100 dereceleri gördü,kasanın camını çıkarıp öyle stres testi yaptım gene 93 derecelere çıktı 4.5 dakikada. Bende testi bitirdim. Fanı tam oturmamış olabilir diyenler var. Ancak söküp yeniden...
Geri