Arama sonuçları: *

1. M

"Warning !!! Please insert USB key press any key to check" Hatası alıyorum

Merhaba arkadaşlar ikinci el anakart aldım ve sistemin montajı bittikten sonra ilk startta bu hatayı alıyorum. Ekstra VGA ışığı yanıyor fakat diğer sistemimde sorunsuz kullandığım ekran kartımı taktım. Ekran kartında sorun yok. Bu durumu nasıl çözebilirim bilemiyorum. Çünkü hiçbir şekilde BIOS...
  2. M

Güç kaynağımın çıkış voltajları normal fakat sistemi çalıştırmıyor

Merhaba High Power 500W PSU'ya sahibim sisteme takıp start verdiğimde fanlar dönüyor fakat sistem açılmıyor görüntü de vermiyor klavye vs gelmiyor boot etmiyor ben de test ettim yeşil ve gnd ile kısadevre yapıp çalıştırdım tek tek tüm çıkışlarını ölçtüm(SATA portları hariç) 24 pininden...
  3. M

Xigmatek Grip fanları yanmıyor

Arkadaşlar kasam XIGMATEK GRIP EN45594 modeli fanlar çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor neden olabilir led sw i nereye takmam lazım anakart asus tuf a520m plus
  4. M

Yeni sistem topladım açılmıyor

Arkadaşlar videodada görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok hafif bir ışık yanıp hemen sönüyor. Elimde başka Power ve ekran kartı...
  5. M

Bilgisayarım oyunlarda aniden kasıyor

Arkadaşlar bilgisayarım oyunlarda bir anda kasıyor misal CS:GO'da 300 350 FPS alıyoken 100'lere 90'lara düşüyor LOL'de 250'lerde 60 70'lere düşüyor lakin alt Tab yapıp görev yöneticisini açıp işlemlere gelip tekrardan oyuna girince düzeliyor aksi halde düzelmiyor sizce sorun nedir? Sistemim R7...
  6. M

AMD Chipset kuramıyorum

b450m s2h anakart ve 2700x işlemcim var 15 dakikadır 0 da ve böyle bi uyarı veriyor res attığımda ise bir şey değişmiyor başa sarıyorum kendim sizce sorun nedir? https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 bu linkteki 50mb olan driver ı indirdim.
Geri