Arama sonuçları: *

1. ByCash

Mavi Ekran Bilgisayarım kendi kendine res atıyor

bilgisayar kendine reset atıyor neden olur 3080 ti ekran kartı amd9 5900x işlemci sıvı soğutmanın marksını bilmiyorum önceden böyle sorun yoktu
  2. ByCash

Amd 9 5900x aldım yeni sistem açılıp geri kapanıyor

Şimdi işlemciyi taktım soğutucu yok cpu ısınıyor diyor monitöre geliyor resim ok bastım kapandı açıyorum geri kapanıyor yardım edermisniz ?
  3. ByCash

Anakart biod ayarı yaparken sistem kapandı açılmıyor

Yeni monitör almıştım yazılımın güncelledim sistemim yavaş açılıyor ona da bi bakayım dddim fast boot açmak için bios a girdim yanlışlıkla m flash diyr bir şey var ona bastım sonra esc ile çıktım kapanıp açıldı snra görüntü yok ne yapmam lazım sistem amd9 3900x rx590 32 ram
  4. ByCash

Dosya aktarımı çok yavaş yardım

Dosya Aktarırken aktarma yapıyor ve biraz kasma var daha yeni format attım ve windows açılış süresi 23 saniye bu konuyu çözemedim nedendir ? masaütünde bazı oyun ve uygulama simgeleri resim olarak görünmüyor beyaz sadece anakart msi b550 tomahawk ssd evo 750 plus sistemim bunda yüklü 3600mhz 32...
  5. ByCash

Bilgisyar açılış ekran kartı bekletiyor

Bilgisyar hızlı açmak için çok şey denedim fayda etmedi bilgisyar açma tuşuna basıyorum 15 sn siyah ekran sonra anakart işareti geliyor 10 sn de orada bekliyor ne yapmam lazım ekran kartı pc açılırken sesli açılıyor sonra fanı duruyor sistemim amd9 3900x ekran kargo rx590 b550 tomahawk...
  6. ByCash

CPU RAM HATASI YARDIM

pc güncelledim anakart filan hepsi güncel şimdi böyle bir hata geliyor açılırken 1 ay önce ram almıştım 2 adet 16 gb toplam 32 gb ram 3600 mhz alıp taktıktan sonra o zaman da hata vermişti sonra geçtiPU
  7. ByCash

Sistemim 30 SN Açılıyor Yardım Edermisiniz ?

Sistemim -amd9 3900x -b559 toma hawk anakart -evo 750 plus 1tb ssd windows bunda yüklü bunların haricinde sistemimde depolama kullanmak için 2 adet ssd ve 1 adet harrdisk var -32 gb ram -rx 590 ekran kartı (3080 alacağım) -aoc 27 inc 1080 monitör (4k alacağım) --850w asus power --Thermaltake...
  8. ByCash

sistemim 30 sn de açıllıyor yardım

sistemi amd 9 3900x 32 ram rx590 ekran kartı 30 sn de windows açılıyor win 10 pro kullanıyorum ?
  9. ByCash

Elektrikli matkap ve Tornavida Seti Önerirmisniz Mobilya Ve Bilgisayar Seti İçin ?

Elektrikli matkap ve Tornavida Seti Önerirmisniz Mobilya Ve Bilgisayar Seti İçin ? elektrikli matkap olucak ama
  10. ByCash

Modem aldım kurdum yardım

Modem kurdum dışarıdan gelen internet kablosu kopmuştu önceden gene kopmuş nasıl bağlıcaz DSL kablosu işle intnert dışarıdan gelen kablo koptu 1602003618
  11. ByCash

m2ssd almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz ?

m2ssdd almaya karar verdm https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-970-evo-mz-v7e1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,257086999.html bunu düşüyrm varmı önerdnz bütçe max 1500
Geri