Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Tüm oyunlarda fps düşüşü

Oyunlarda normalde almam gereken FPS değerlerini alırken son zamanlarda 120 fps maksimum görmeye başladım. Örneğin CS oynarken 120 geçmiyor low ayarlarda ve fps kitleme ayarı da yok ayrıca Minecraft oynarken bile genelde 100 150 FPS arasına düşüyor. Herhangi bir ayarı falan mı açtım kapattım...
  2. rainbowgamer

Bilgisayarda "No Signal" Hatası

Bilgisayarda "No Signal" hatası alıyorum -Kasa normal çalışıyor,fanları dönüyor ve parçalar sorunsuz gözüküyor dışarıdan -Monitöre ekran gelmiyor "No Signal" yazıp kapanıyor -Denediklerim:Ram-Ram slot temizle,Ram tak çıkar -Kabloları kontrol et -Bios pili-statik işlemleri gibi şeyleri denedim...
  3. rainbowgamer

Fan dönmüyor ve ses çıkartıyor

Ön 3 fanımdan en üstteki normal hızının %1i hızında dönüyor ve ses çıkartıyor elimle bile durdurabildiğim kadar yavaş dönüyor zorlanıyor ne yapmam gerek ?
  4. rainbowgamer

Görev çubuğu donma sorunu

Windows'un uygulamaları hesap makinesi,ayarlar gibi bir yeri açınca donuyor ve görev çubuğu tıklanamaz hale geliyor.Uygulamayı kapatamıyorum da ne yapabilirim ? 240GB SSD 1TB HDD 16GB RAM RTX 2060-RYZEN 5 2600
  5. rainbowgamer

Windows'un tüm uygulamaları yavaş

Arkadaşlar,sistemim: -RTX 2060 -240GB SSD -1TB HDD Bunlar var ve Windows 10 mesela filmler ve tv açacağım veya herhangi hesap makinesi falan açarken donuyor bir yere tıklattırmıyor,yardım.
  6. rainbowgamer

Ryzen 7 3800x RTX 2070 darboğaz yapar mı ?

Arkadaşlar bu iki parça ne kadar uyumlu ?
  7. rainbowgamer

Windows 10 Fotoğraflar uygulaması açılmıyor

Arkadaşlar Windows Fotoğraflar baya sıkıntılı, bir fotoğrafı açıyorum donuyor,beyaz ekranda kalıyor tek sorun fotoğraflarda lütfen yardım.
  8. rainbowgamer

Windows'u HDD'den SSD'ye taşımak

Arkadaşlar Windows'u HDD diskinden SSD diskine (veri kaybı olmadan) taşımanın en kolay yolu nedir ?
  9. rainbowgamer

Bilgisayarda çok yavaşlama ve drop sıkıntısı

Arkadaşımın GTX 1070,i7 8700,16gb ram,2TB HDD,240GB SSD Bir sistemi var,bilgisayarda baya bir yavaşlama ve oyunlarda drop ve sonra crash verme başladı.Sebepleri ne olabilir ?
  10. rainbowgamer

Arkada bi anda müzik çalmaya başladı

Arkadaşlar spotify ve youtube twitch açıktı arkada see you again diye müzik çalmaya başladı pc'yi kapatınca geçti.Virüs yok gibi duruyor fakat çok korktum yardım lütfen
  11. rainbowgamer

Filmler ve TV donma sorunu

Arkadaşlar bi video yaptım veya indirdim onu açarken Filmler ve TV'den açıyor ama bugün farkettim baya bi donuyor sonra açılıyor nasıl düzeltebilirim ? (Ekran kartı driver güncel değil) (ama dün bile kasmıyordu)
  12. rainbowgamer

Görev yöneticisindeki bu update nedir ?

Görev yöneticisindeki bu github nedir ? Hemen devre dışı yaptım. https://hizliresim.com/cTOe5Z
  13. rainbowgamer

Steam hesabı çalındı ne yapılmalı ?

Arkadaşım rocket league oynarken bi adamın linkine tıklamış orda hesabını giriş yapmış ve giriş yapamıyor.E posta falan değişmiş kurtarma şansı var mı ?
  14. rainbowgamer

Videoda zoom nasıl yapılır ?

Video edit yaparken nasıl böyle bir yeri zoomlayarak gösteriyoruz ? Fotoğraf zoomlamak basit ama video nasıl ?
  15. rainbowgamer

i5 3230m gt740m rdr2

i5 3230m gt740m sistem rdr2 açar mı ? (bu sistemi kullanan bilir belki)
  16. rainbowgamer

Video Düzenlemede müzik koyamamak

Arkadaşlar ms-photos yazarak Windows'un kendi verdiği video düzenlemeyi denemek istedim.Özel Ses ekleye tıklayıp oraya şarkının dosyasını atıyorum ama klibime 1 2 saniyelik atabiliyorum.Tüm müziği klibe ekleyemiyorum ne yapmalıyım ?
  17. rainbowgamer

Steam Oyun Saatleri gözükmeme

Hesabı ne kadar herkese görünebilir yapsakta hiçbir şekilde kimse oyun bilgilerine ulaşamıyor.
  18. rainbowgamer

Aygıt yöneticisinde oemdrv nedir ?

Aygıt yöneticisinde oemdrv diye bir şey çalışıyor o tam olarak nedir ?
  19. rainbowgamer

Sistemi sıfırlayarak kurtarmak

Bilgisayar oynarken arkadaşım şifresini unutmuş sistemi sıfırla diyerekten çözebiliriz kökten değil mi ?
  20. rainbowgamer

Power Limit'i düşüğe çekmek fps düşürür mü ?

Msi afterburner'da sıcaklık düşsün diye Power Limit'i 78'e çektim ancak fps'ye düşüş etkisi yaratıyor mu ?
Top Bottom