Arama sonuçları: *

1. A

League of legends de pixel sorunu

League of legends de kartların yükleme erkanında oyun pixel pixel oluyor 9-10 kere alt +tab yapmadan düzelmiyor bu olayı nasıl düzeltebilirim ve bilgisayara zararı olur 1628322954 1628323001
  2. A

İnternet indirme hızı çok yavaş

İnternetimiz Türktelelom 16 mbit hızında ama ben indirme hızını en fazla 1.9 mbit alabiliyorum. Aynı şekilde Türktelelom hattım var oradan indirmeyi 5 hatta 6 mbitllerde yapıyor bu İnternet hızını yükseltemez miyim (yanlış yere konu açmış olabilirim nereye açmam gerektiğine baktım fakat bulamadım)
  3. A

leptop durdukyere mavi ekran yedi

3 ay felan oluyor acer nitro 5 almıştım bugün youtubeye girerken bi anda mavi ekran yedim bilgisayarım yeniden başlatıldı googlen biraz araştırdım minidump dosyalarına bakılıyormuş . Ben bilgisayarım > windows kısmında aradım fakat minidump u bulamadım başka yerde olabilir mi ve bu mavi ekran...
  4. A

Leptop um 60 hz 144 hz monitörü destekler mi

Leptop um 60 hz destekliyor ben 144 hz harici bir monitör alsam yine 60 hz mi kullanır yoksa 144 hz mi çalışır leptop marka modeli Acer Nitro 5 AN515-44
  5. A

acer nitro5 515 44 nitrosense açılmıyor

bugün acer nitro 5 515 44 pc aldım kurulumunu yaptım win 10 home yükledim ama ne yaptıysam nitrosense açılmıyor tuşuna basıyorum tepki vermiyor bilgisayarın aratma yerine yazıyorum tıklıyorum tepki vermiyor ne yapmalıyım
Geri