Arama sonuçları: *

1. AliMert37

Yeni işlemci taktıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı?

3600den 5600e geçtim. Montajını az önce tamamladım. Yapmam gereken bir şey var mı?
  2. AliMert37

Bluetooth adaptör sürücü hatası

Bluetooth adaptörü takınca sürücü hatası veriyor ve bluetoothu kullanamıyorum. Sürücüsünü nerden bulabilirim?
  3. AliMert37

Sistemime göre düşük fps mi alıyorum?

R5 3600 Sapphire RX590 NİTRO+ AsRock b550m-HDV Hyperx 3200mhz 2x8gb DeepCool cc560 750w Aigo İce 600 PRO Legend 750 500GB Valorantta 200 fps alıyorum ama bazen 120 130a kadar düşüyor. Montörüm 180hz olduğu için drop yiyor gibi oluyor.
  4. AliMert37

Laptop klavyesi gitti çalışmıyor

Arkadaşımın laptopunda aniden PC dondu. Reset attığında klavye çalışmıyor sabahtan beri.
  5. AliMert37

PC bios ekranı gelmiyor

Pcde herhangi bir HDD falan yok. Bende o yüzden flash belleğe Windows to go yukledim. Ama pcyi açarken herhangi bir ekran gelmiyor. Biosa giremiyorum
  6. AliMert37

Atx12v sokete hangi kablo takacağım?

Yeni kasa aldım ve kasayı topluyorum şuanda. Atx12v yazan sokete CPU kablosunu mu takacagim?
  7. AliMert37

microsoft visual c++ runtime library Sorunu

Assetto corsada yarışa girerken bu hatayı veriyor çözümünü bilen var mı?
  8. AliMert37

Oyun oynarken mavi ekran sorunu

Slime Rancher 2 oynarken aniden oyun donuyor ekran gidip geliyor ve daha sonra mavi ekran yiyorum yardımcı olabilecek var mı?
  9. AliMert37

Pcye reset attıktan sonra ekran mor oluyor

Reset atmadan önce bı sorun yoktu. Pc uyku moduna geçtikten sonra klavyeye dokununca ekran mor oluyor reset atınca düzeliyor. Driverle ilgili olabilir mi ya da başka bir sorun mu var?
  10. AliMert37

USB Bluetooth driver nerden indirebilirim?

Pcye taktım ama driver eksik olduğu için çalışmıyor.
  11. AliMert37

bilgisayarım kaç para eder?

r5 3400g Hyperx 3200mhz 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd asus a320m-f 75hz lg monitör
  12. AliMert37

Pc yi sıfırlamak istiyorum

Hangisini seçmeliyim?
  13. AliMert37

Bu driveri nereden nasıl indirebilirim?

USB\AMDROOT_HUB31&VID1022&PID43BC&VER0001000000050003
  14. AliMert37

Usb çoklayıcılar gecikme yaparmı?

Ve 40tl ile usb3.0 ya da 3.1 usb çoklayıcı önerir misiniz?.
  15. AliMert37

Pc Usb yi okumuyor??

Pc ye taktığım usb leri okumuyor. Bir driver eksik ama internetten indirmeye korkuyorum virus bulaşır diye. Amd nin sayfasında falan bulabilirmiyim bu driveri??
  16. AliMert37

Oyun oynarken pc kapandı!

Valorant oynuyordum oyun birden dondu mavi ekran verdi ve yeniden başladı. Şu an bi sıkıntı yok ama neyden kaynaklı olabilir?
  17. AliMert37

Kasadaki usb 2.0 lar çalışmıyor.

Mesela kulaklığı takıyorum ışıklar geliyor ama okumuyor ve ses gelmiyor.Neden?
  18. AliMert37

Kasa usb3.0 harici yere takınca okumuyor

3.0 girişlere takınca okuyor ama 2.0 girişlere takınca telefon şarj oluyor ama okumuyor
Top Bottom