Arama sonuçları: *

1. cengizovic

CS GO drop yiyorum AMD Redeon Software ayarlarım nasıl olmalı?

100 ms geçikme var ve 200-300 FPS veriyor internetim iyi olmasına rağmen drop yiyorum yardım eder misiniz? 1629071322 Bu arada 20.4.2 sürücüsü yüklü acaba ondan olabilir mi? mining için kullanıyorum bu sürücüyü normalde. Güncel olmadığı için drop ya da ekrantta geçikme ondan kaynaklı olabilir mi?
  2. cengizovic

Kulaklığı Hoparlör olarak görüyor. (Kasa arkasına takılı)

Sorun başlıktaki kulaklığı arkaya taktım ve giriş olarak kulaklık seçmeme rağmen hala hoparlör olarak görüyor.
  3. cengizovic

Pc chrome açınca donuyor, mecburen güç tuşuyla kapatıyorum.

Arkadaşlar arka planda mining yaparken chrom opera gx girince bazen donuyor, hiç bir şey hareket etmiyor. Klavye caps lock basıyorum ışığı bile 15-20 saniye boyunca bir kere tepki veriyor. Önceden böyle değildi. Neden olmuş olabilir? Sizce 8 GB ramın etkisi olabilir mi? 16 yapsam düzelir mi...
  4. cengizovic

Mavi ekran yedim, minidump dosyasını paylaşıyorum

Assasins Creed 3 yükledim. Sonra türkçe yamayla uğraştım bir yarım saat falan, oyun hata verdi. Düzelttim derken. Türkçe yama işini hallettim. Pc yi kapattım. Tekrar açınca mavi ekran yedim. Yardımcı olur musunuz? https://s2.dosya.tc/server14/d7js0t/020121-5937-01.dmp.html
  5. cengizovic

RX 5600XT düşük fps? AC 2 60 fps?

Ekran kartım 5600xt. assassin's creed 2 oynuyorum baya eski bir oyun. Full ayarlarda 60 fps. ekran olarak 60hz 40 inch TV kullanıyorum. Pubg mobile denedim onda da aynısı. Yapmam gereken ayar mı var? Yardımcı olur musunuz?
  6. cengizovic

Montaj sonrası neler yükleyip. Güncelleyeceğim?

Arkadaşlar öğlen 1den beri montaj ve windows kurulumu yaptım. Kafam allak bullak. Yüklemem gereken ve test yapmam gereken programları söyler misiniz? Msi afterburner yükledim sadece. Bir de ekran kartının 20.12 35 sürümünü yüklüyorum. Yapacağım başka şeyler nelerdir?
Geri