Arama sonuçları: *

1. Sternog

Oyunlarda Mavi Ekran Yiyorum yardım Eder Misiniz?

bilgisayarı zorlayan oyunlarda mavi ekran yiyorum veya sadece direkt donuyor reset atmam gerekiyor, https://drive.google.com/file/d/10DS1f7QyTHMVP9nPGoJsBh4Zh6XHYEoO/view?usp=drive_link minidump dosyası
  2. Sternog

pc hacklendi baskası kontrol ediyor

nerden oldu bilmiyorum cs oynuyodum birden kendi oynamaya başladı masaüstüne indim hala devam etti etrafa tıklıyordu fişi çektim , şimdi de flaş bellekten format atıyorum sizce bir şey olur mu bilgi falan bide virüs gider mi sizce
  3. Sternog

bilgisayar açılmıyor

4. Sternog

sizce bu virüs müdür ?

5. Sternog

xbox game bar tiki geri kapanıyor

basıyorum ancak geri çıkıp girdiğimde kapalı olarak gözüküyor asla açılmıyor sebebi nedir ve nasıl açarım 1648136161 @Emirhandkee , @crazyreign , @Toxpox , @İbrahim Özel , @RevDeisDou
  6. Sternog

Kasada takılı olmayan fiş var

nereye takılması lazım. takmadan da çalışıyor bilgisayar bu arada
  7. Sternog

pcde ki dosyayı silemiyorum

böyle diyor görev yöneticisinden neyi kapatmam gerek
  8. Sternog

windows 10 kendi sıfırlamasını kullansam olur mu ?

kendi ayarlarından sıfırla desem güzel bir şekilde format atar mı ?
  9. Sternog

Bilgiayarda ki Kullanıcıları Nasıl Silerim?

sadece "orcun" hesabını kullanıyorum ancak daha fazla kullanıcı var ve bunları kaldırmak istiyorum nasıl kaldırırım
  10. Sternog

masaüstü arka plan farklı gösteriyor

https://pin.it/73TPcWP bunu masaüstü arkaplan yapıcam ama böyle gözüküyor
  11. Sternog

ses düzeyi karıştırıcısı sesleri kısıyor

normalde hepsi %50 'deydi ama kendi kendine kısıyor, geri yukaru çekiyorumve bi kaç dakika sonra tekrar rastgele sesi kısıyor burası böyle ama hala oluyor
  12. Sternog

throttlestop direkt tıklamıyor

set multiplier tıklıyorum işlemiyor
  13. Sternog

en derin pc formatlama

pc sıfırlayacam ama virüs varsa bile bazılarının gitmemesinden korkuyorum gözükmeyenler falan vardır diye , en iyi virüsü götürecek bir format şekili var mı ?
  14. Sternog

windows sesi kendi kendine kısıyor

bunlar %50'deydi ancak böyle olmuş sonrasından , aylardır aynı sorun var 1612734477 up up up up up pu pu pu up up up
  15. Sternog

pc de sesler karışıyor

sesler kendi kedine aşağı yukarı çıkıyor
  16. Sternog

bilgisayar içini temizledikten sonra fps düşüşü

arkadaşım pc sini temizledikten sonra fps düşüşü yaşadığını söyledi, hiç bir şeyi sökmemiş tozları almış süpürgeyle ekran kartının üstünü falan 1609940484 kulak çubuğla fanları temizlemiş
  17. Sternog

Aida64 HTML nedir ve ne işe yarar

Aida64 HTML nedir ? 1609168991 @crazyreign
  18. Sternog

bilgisayarın içinden sinek vızıldaması gibi bir şey geliyor

elektrik akımından bambaşka sadece zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye ses geliyor ve bir süre sonra bitiyor, sonra yine başlıyor
  19. Sternog

PC içini temizlerken nelere dikkat etmem gerek

detaylı bir şekilde içine temizlerken nasıl ve neyle temizleyeceğimi söylebilecek biri var mı detaylı ?
Geri