Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

Nvidia Geforce Experience Kayıt almıyor

1 hafta öncesine kadar sorun yoktu. 1 haftadır Valorant, Fortnite gibi oyunlara girdiğimde Ne ekran kaydı ne Ekran resmi alabiliyorum Nvidia Geforce Experience ile. Normal masaüstünde alabiliyorum. Menüye gelip başlat dediğim anda kayıt başladı diyip donuyor ve saniyesinde Kayıt diske kaydedildi...
  2. RGB Delisi

Bu PC 2. elde ne kadar eder?

Belki bi ihtimal satıp sistemi yükseltebilirim. Aşağıya tek tek yazıyorum, ne kadar eder ? Ryzen 5 3600 Wraith Prism soğutucu Asus Prime B550M-A Patriot Viper RGB 2x8 3200Mhz CL16 Palit RTX3060 DUAL OC 'LHR olan değil. Mining yapmadım hiç.' Netac N930E 512GB M.2 PNY XLR8 C3030 512GB M.2 Aigo...
  3. RGB Delisi

Yardım lazım. 50Gb dosya var ve silemiyorum!

Crystal disk mark İle full test yapıyordum bi baktım alan yok. Sonra WizTree programı ile baktığımda 50gb bir dosya vardı. C: diskinde gözüküyordu. Gizli ögeleri göster dediğim halde gözükmüyordu. Dosya da silinmiyor. Ne yapmalıyım. Aşağıya resimleri koyuyorum. Dosya silinmiyor, klasör...
  4. RGB Delisi

Forza Horizon 5 kasma sorunu (RTX 3060)

Oyun ilk 1-2 saat çok iyi ancak belli bir süre sonra kasıyor. fps düşüyor ve ekran kartı kullanımı çok düşüyor. Darboğaz yok. işlemcim R5 3600. 2K da oynuyorum oyun içi değerlerimde sıkıntı yoktu sıcaklık en fazla ekran kartı 72 işlemci 60 civarı. Fotoğraflar aşağıda. Oyun Ultra ayarlarda.
  5. RGB Delisi

PC Hep otomatik onarım hatası veriyor.

Gece normal kapattım. Tam kapanırken kendi kendine bidaha açıldı ve otomatik onarıma attı. Şimdi hala aynı hatayı alıyorum. Yeniden başlattım onarım vs. Denedim ama olmadı. Güvenli modda başlattım. F4 ama yine otomatik onarıma attı. 3 gün öncesine ait geri yüklemem var. Ama önemli dosyalar...
  6. RGB Delisi

Wraith prism uygulaması soğutucuyu görmüyor.

Soğutucuyu Usb kablosu ile anakarta bağladım. uygulamaya açtım ancak cihazı bağlayın diyor başka yere taktım, uygulamayı yeniden kurdum olmadı. Aygıt yöneticisinden bilinmeyen Usb aygıtı diyor. Ne yapmalıyım?
  7. RGB Delisi

Çözüldü✓ PC CPU Fan Error veriyor.

Fan döndüğü halde hata veriyor. Bütün fanlar dönüyor. PC dün normal bir şekilde Windows’tan kapattım. Sonra ışıkları söndükten 10saniye sonra PSU tuşuna basıp kapattım ve Fişi çektim. Ne yapmalıyım?
  8. RGB Delisi

Çözüldü✓ asus armory crate açılmıyor yeni sürümü. Eski sürümünü nereden indirebilirim?

asus armory crate açılmıyor yeni sürümü. Eski sürümünü nereden indirebilirim?
  9. RGB Delisi

PC oyun oynerken Priz alev aldı

Benim 6'lı prizim var üstüne monitör-Pc-modem bağlı. Oyun oynarken 1 Aydır kullandığım prizdan çat çat ses geldi Pc kapndı daha ne olduğunu anlamadan arkamı döndüm prizden alev çıkıyordu. Hemen abim sigortayı kapattı ve alevi söndürüp prizi çıkarttık 1 tane demiri sim siyah olup prizin içinde...
  10. RGB Delisi

Bi anda RTX3060 PC FPS'ler düştü ve Droplar girmeye başladı.

Dün ekran kartı sürücüsünü güncelledim ve bir sıkıntı yok gibiydi. Bugün sabah Valorant'a girdim 200FPS alırken Fps 70-80lere kadar düşüyor ve en fazla 140 oluyor. Sonra Gta 5'e girdim 120 olan fps 50lere düşmüştü ve Anlık Fps 20'lere düşüyordu. Oyun açıkken arka planda ne yaparsam yapayım her...
  11. RGB Delisi

Çözüldü✓ RTX3060-R5 3600 PC FPS Düştü

PC Alalı 2 hafta oldu. İlk haflarda Valoda 2K da her şey en yüksekte 180fps vs. alırken şimdi ise bu fps 150lere kadar düşüyor sizce sorun neyden dolatı olabilir. tüm driverları kurmuştum. ama bios ilk geldiği gündeki sürümde hala güncellemedim. 1 haftadır rami 3200 cl16 dan 3600 cl17 ye oc...
  12. RGB Delisi

PC test Sonuçları nasıl

PC ye tüm testleri yaptım önce memtest86'da 4 saat test yaptım bir şey çıkmadı. sonrada aynı anda hem prime95 hemde Furmark testini açtım bir hata fln çıkmadı en son da m.2. ssd me test yaptım sistem aşağıda fotoğraflarda aşağıda bi sorun, sıkıntı var mı ? AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB...
Geri