Arama sonuçları: *

1. V

Sistem Geliştirme Önerisi Yayın ve Kayıt için

Arkadaşlar merhaba, sistemimi paylaşıyorum: İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz 16MB AM4 65W Anakart: Gigabyte B450M S2H OC DDR4 3600Mhz AM4 Ram: Kingston Hyperx Fury 2x8 3200MHz DDR4 CL16 Gpu: Asus TUF GTX 1660 SUPER 6GB OC GDDR6 192 Bit Disk: Samsung 980 Pro 500GB Nvme M.2 SSD Kasa: Corsair 110R...
  2. V

gpu driverı için windows mu, adrenalin mi, after burner mi ?

Merhabalar, junior bir sistemci olarak yıllardır merak ettiğim bir soruyu soracağım. ekran kartım: Şimdi fresh install yaptım, windows 10 pro x64 kurulu ve tüm güncelleştirmeler tamamlandı, bilgisayar şuan öylece duruyor. - aygıt yöneticisine baktığım zaman windows otomatik olarak bir...
  3. V

iki işletim sistemi birbirini görmesin istiyorum nasıl yapabilirim

Merhaba, Laptobumda 1 Adet 2,5HDD ; 1 Adet M2.SSD Var. HDD’yi İş Yerinde Kullanıyorum Windows 11 Yüklü Ve Domain User. Bu Yüzden Yaptığım Her Şey İzlenebiliyor. M2.SSD’yi İşten Sonra Kendi İhtiyaçlarım İçin Kullanıyorum, Windows 10 Yüklü. Benim İstediğim Şey Bu İki Hard Disk Birbirini...
  4. V

DDR4 İşlemciye DDR3 Ram Takmak Ve Sistem Hk,

kuzenin bilgisayarına bakayım dedim, kendisi ramle ekran kartı almış ama fps problemi yaşıyor diye. garip bir durumla karşılaştım. i5-6500 işlemci takılı burada ddr4 ram support yazmakta. kuzenim kullandığı sistemde 2x8 1600mhz DDR3 ram kullanıyor ve anakart da sadece 2 slot olduğunu...
  5. V

SSD Takılmıyor. Model: Elba 5516

Elba 5516 Model Kasa Var. Kasanın Ön Tarafında Ssd Yada Hdd Bölgesi Yok ( resim1 ), arkada ssd yazan bir panel var ( resim2 ), ancak onu çıkartınca da takılcak şekli yok aparatlada takılcak şekli yok ( resim3 ). kafayı yedim yarım saattir uğraşıyoruz :D yardım edin,
Geri