Arama sonuçları: *

1. Kenan Kaan Gümüş

Arama yerine uygulama adı yazınca fotoğrafı gözükmüyor

Herhangi bir uygulama yazdığım zaman uygulamanın fotoğrafı çıkmıyor. PC'yi sıfırladım bunun çözümü yok mudur? Daha önce de başıma gelmişti.
  2. Kenan Kaan Gümüş

PC açılıyor fakat görüntü yok

Selamlar daha öncede aynı sorunu yaşıyordum fakat sorun çözülmüştü son 2 gündür aynı sorun tekrar başladı ve en sonunda çıldırdım pc yi sıfırladım tabi ki hiçbir şey değişmedi power tuşuna basıyorum pc açılıyor fakat görüntü yok usb flaan filan takınca ses çıkarıyor ama görüntü yok 15 kere falan...
  3. Kenan Kaan Gümüş

Bilgisayarım ısınıyor

Burda görülsün diye çizdim üstüne işlemcim 59 derecede çalışıyor AMD R5 2600 yukarıdaki fotoğrafta boşta çalışıyor. Burdada Rainbow oynarken birden kendini kapattı pc sonra açtığımda cpu aşırı ısınması olduğunu söyledi. Bilgisayarımı alalı 1 yıl olmadı içinde ısınan tek parça işlemcimde...
  4. Kenan Kaan Gümüş

Dosya adını değiştirirken "Dosya veya klasör yok." hatası

Dosya adını değiştiremiyorum değiştirince bu hatayı veriyor ve eski adıyla kalıyor. Aynı zamanda herhangi bir klasörden sürükleyerek bir uygulama ya da fotoğrafı masaüstüne atamıyorum.
  5. Kenan Kaan Gümüş

Yeni açtığım rarlar kilit simgesiyle geliyor

bunu nasıl iptal edebilirim
  6. Kenan Kaan Gümüş

Bilgisayarım kaç desibelde çalışmalı?

Bilgisayarım boşta ve yük alrında cidden çok ses çıkartıyor Egzoz fanı arafında yaklaşık 55db oluyo çok yaklaştırırsam 80db e falan çıkıyo bilgisayarın tam ortasınan ölçüncede 45 falan çıkıyo hep fan sesi duyuyorum yük altında zaten uçak gibi ses çıkartıyor.
Geri