Arama sonuçları: *

1. ALPHA TR

Bilgisayarım mavi ekran verdi açılmıyor

Selamlar arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi PC mavi ekran verdi açılmıyor hiçbir şekilde ne yapmam gerekiyor 1699032947 Yardım edebilecek yokmu
  2. ALPHA TR

Pc ünitesine led takmak istiyorum öneri lazım

Arkadaşlar bilgisayarımın etrafına led döşemek istiyorum sizin aldıgınız veya kendinizin ucuz yollu yaptıgı bişey varsa veya normal hazırda olur önerilerinizi bekliyorum
  3. ALPHA TR

Bilgisayarıma upgrade yapmak istiyorum?

Öncelilkle selamlar arkadaşlar ben rtx 3060 ti veya 3070 yükseltmek istiyorum neleri degiştirmem gerekir pc özelliklerim: ekran kartı: rtx 2070s işlemci: ryzen 5 3600x anakart: asrock b450 pro4 ram: geil evo x ii ddr4 8x8 güç kaynagı: aerocool aero white 650w 80+ aktif pfc ssd: kingston a2000...
  4. ALPHA TR

Pc usb baglantısıyla telefonu görmüyor

herkese günaydın arkadaşlar sorunum başlıkta ne yapabilirim sıkıntının ikisindede oldugunu düsünmüyorum driver felanmı yüklemem gerekiyor
  5. ALPHA TR

rtx 2070s ryzen 3600x darbogaz yaparmı

selam beyler abdullah abinin rtx 3060 videosunu izlerken başlıkta yazan kendi sistemimde cpu cekirdekleri kullanımı 60.70.80 lerde olanları gordum videoda bu darbogaz diyordu abdullah abi bu darbogaz oluyormu yoksa biri açıklayabilirmi kafam karıştı
  6. ALPHA TR

İşlemcimin sıcaklık değeri normalmi

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3600x stres testi yaptım 82 dereceye kadar çıkıyor normalmi biraz korkuttu açıkçası beni bide cod modern warfare remastered Max 75 dereceleri görüyor normalmi
  7. ALPHA TR

Anakart BIOS güncelleme sorunu (Çözüldü)

Merhaba beyler BIOS güncelleme yapmak istediğim asrock marka anakart kullanıyorum sitesinden benim anakartin markasının sürücüsünü indirdim sonra bios menüye girdim tool sekmesinden flash tıklıyorum girmiyor birsuru şey denedim olmuyor flashı gormuyormu ne anlamadım yardım ederseniz sevinirim...
  8. ALPHA TR

Oyundaki FPS düşüklüğü

Merhaba arkadaşlar witcher 3 oyununu oynuyorum ve YouTubeden felan FPS değerlerine bakıp kendiminkiyle karşılaştırma yaptığımda arasında 10.15 gibi fark görülüyor nedeni ne olabilir eksik biseyimmi var sizce ekran kartım güncel driver yüklü sistemim kısaca Ryzen 5 3600x işlemci Rtx 2070s ekran...
  9. ALPHA TR

Bilgisayarı açıyorum ekran kapanıyor

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi PC açıyorum sonra kapanıyor sonra açılıyor sonra display port Signal yok diyor kapanıyor acaba kablodami sorun başka bı sorun olabilirmi
  10. ALPHA TR

Kasadan TV'ye görüntü aktarma

İyi akşamlar beyler benim kasayı bizim TV ye bağlamak istiyorum hdmı girişiyle ama kasayı bağlayınca ilk giriş gözüküyor yani anakartin markası felan ondan sonra sinyal yok diyor ne yapmam gerek başka cozumler varmı
  11. ALPHA TR

Windows 10 kurulumu yardım

Masaüstü PC Windows kurmaya çalışıyorum laptoptan flasha Bı kaç video izledim hepsinde başta bı programla kuruyorlar o programdan flash belleği seçiyorlar ama bende gelmiyor direk laptopa Windows 10 kurmaya çalışıyor ne yapmam gerekiyor bulamadim yada yanlış programımi indirdim anlamadım yardim...
  12. ALPHA TR

Klavye RGB fazla güç tüketirmi

Merhaba arkadaşlar biraz gereksiz bı konu gibi yinede sorucam klavyemi laptop takınca hiç bir sıkıntısız çalışıyor ama PC takınca RGB ışıkları bazen yanıyor bazen yanmıyor ama klavye çalışıyor sıkıntısız benim aklımda şüphe uyandırdı acaba PSU buna güç yetiremiyor felan gibisinden sıkıntı nedir
  13. ALPHA TR

Windows kurulumu için boot menüsünden hangi seçeneği seçmem gerek?

Arkadaşlar pc Windows kurcam bı türlü güvendim boot ekranını f11 felan basıyorum yok aynı yerde kaldı ya
  14. ALPHA TR

PC kurulumundan anlayan yardım

Arkadaşlar bilgisayarı bı türlü kuramadım şu bios felan bilmem ne biri bana özelden yardım edebilirmi
Top Bottom