Arama sonuçları: *

1. omerb.gzck

ACİL Windows kurulum ekranı M2ssd gözükmüyor

Herkese merhaba pc yi yeni aldık üzerine kingston NV2 Pcle 4.0 NVM2 M.2 ssd taktık önceden farklı bilgisayarlara kurun yaptığım win 10 kurulum flas belleği ile kurulum yapmak istiyorum ancak m2ssd biosta görünüyor ancak kurulum ekranında sürüvü gözükmüyor acil çözmemiz gerekiyor bu sorunu...
  2. omerb.gzck

Maose çalışmıyor? USB aygıtı tanınmadı sorunu

BU şekilde hata alıyorum ve taktğım mouse yi kullanamıyorum ışığı yanıyor ancak mouse çalışmıyor nasıl çözerin
  3. omerb.gzck

M2 SSD yi pc görmüyor???

Kingston marka m2 ssd aldık pc ye taktık Ssd bios ekranında boot menüsünde gözükmüyor disk yönetiminde veya aygıt yöneticisinde de gözükmüyor çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  4. omerb.gzck

Pc ye tekrar win10 kuracakken biçimlendirme hatası

Win10 olan pc ye bazı sıkıntılardan dolayı tekrsr temiz kurulum yapmak istiyorum ancak ssd yi ne kurulum sırasında ne de disk yönetiminden sıfırlama yaparken windows biçimlendirmeyi tamamlayanadı hatası alıyorum
  5. omerb.gzck

2.monitör Çözünürlük Sorunu !!!! :((

Arkadaşlar laptobuma 2. monitör bağladım laptobun kendi ekranı 1366x768 taktığım monitör 1920 x 1080 ama 1080p görüntüyü 2. monitöre veremiyorum 1080p gözükmüyor ve ekleyemiyorum. (ekranı genişlet modunda!!)
  6. omerb.gzck

Nvidia ekran kartı driver güncellerken alınan hata acil yardım lazım!!!

dostar 9800gt ekran kartımın driver güncellemesi yapacaktım driveri yükledim kuruyordum son anda bi hata aldım hata bu arkadaşlar nası düzeltebilirim çok acil yardıma ihtiyacım var 1616945025 yardımcı olabilecekleri etiketlerseniz sevinirim
  7. omerb.gzck

Windows Başlatma Ekranında Kalıyor!!

Eski bir masaüstü pc var elimde eski bir intel işlemci 2gb ram onboard ekran kartı var bir gün devrildi ve bozuldu geçenlerde denedim (laptobumdan söktütğüm hdd ile) bios ekranı geldi açmaya çalıştığımda windows yazısı geliyor ama açamıyor onarım işe yaramıyor yardım lazım (Wimdows7)
  8. omerb.gzck

laptopta sıkıntı var ACİL YARDIM fotoğraf ektedir??

işletim sistemi windows xp yüklü eski bir bilgisayar yardım lazım anlayan tanıdığınız biri varsa lütfen etiketleyin
  9. omerb.gzck

googlede gezerken bi anda farklı bir sekme açılıyor

googlede gezerken bi anda yeni bir sekme açıyor genelde reklam oluyor chrome yi sildim tekrar yükledim ama düzelmedi çok cansıkıyor nasıl düzeltilebilir.
Geri