Arama sonuçları: *

1. BandLedend

Fortnite sürekli çöküyor

Merhabalar,son gelen sezon güncellemesiyle fortnite oyunu hiçbirşey olmadan direkt olarak çöküyor.Herhangi bir uyarı veya neden çöktüğü hakkında bir geri dönüş almıyorum.Oyun sadece donuyor,Alt tab atamıyorum ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor.Yardımcı olur musunuz?
  2. BandLedend

İlk Defa mavi ekran yedim.Minidump dosyalarıma bakabilirmisiniz?

Merhabalar,bugun 4 aylık bilgisayarımda ilk defa mavi ekran yedim.Fortnite yüklemiştim başlata tıkladım ve mavi ekran yedim. Mini Dump dosyamı aşağıdaki linkten indirip bakarsanız çok sevinirim. https://www.dosya.tc/server33/jiu6sm/Yeni_klasor.rar.html Teşekkür ederim...
  3. BandLedend

İnternette Ses kayma sorunu

İnternette video izlerken,film dizi izlerken ses kayıyor fakat oyunlarda böyle bir şey yok.Kötü bir kulaklık kullanıyorum ama onunla ilgisi olmadığını düşünüyorum çünkü oyunlarda olmuyor.Hemen olmuyor zaten yavaş yavaş oluyor ve ses hep önce geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. BandLedend

Bilgisayarda kesinlikle bir sorun var.

Ayrı ayrı bir sürü konu açtım ama hep son cevabı veren ben oldum.Bilgisayarımdan almam gereken performansı alamıyorum.Sistem imzamdaki sistem,ramler 3000mhz ve işlemci 3.9ghz.Mesela fortnite, böyle bir benchmark var, ortalama 200 fps alıyor. Resimlerde gördüğünüz değerler ise benim, Birde...
  5. BandLedend

Bu hatada ne yapılmalı?

Merhabalar,arkadaşım bilgisayarında böyle bir sorun çıkmış nedenini bilen varsa yazabilirmi teşekkürler....
  6. BandLedend

Fortnite Ani FPS dropları

Merhabalar,imzadaki sistemde oyun oynuyorum ve çoğu oyunda almam gereken performansı alıyorum.Ancak Fortniteda fpsmi 120 sabitledim ve fps dropları yaşıyorum.65 fpsleri gördüm.Ayrıca sadece 120fpsye değil,60fpsye sabitlediğim zamanda 35 30 fpsleri görüyorum.1 saniye sürmese bile...
  7. BandLedend

Heaven Benchmark Test Sonuçları

Heaven BenchMark Sonuçları.R5 3500 ve RTX 2060. Normal mi? En yüksek ayarlar.
Geri