Arama sonuçları: *

1. E

Ekrana görüntü gelmeme sorunu

Merhabalar; Sistemim: AMD Ryzen 1600 AF. GTX 1650S ekran kartı 16 GB RAM Pes oynarken birden ekran kartı hızla dönmeye başladı ve bilgisayar ekranı gitti. Daha sonra bilgisayarı açmaya kalktığımda ya hiç görüntü gelmiyor ya da Windows simgesi gözüktükten sonra yine ekran kartı fanı hızlanıp...
  2. E

Pc açılmıyor ve yüksek fan sesi

Selam arkadaşlar az önce Pes 21 oynarken birden fan sesi artmaya başladı ve pc kapandı. Ramleri takıp çıkardım ancak pc yi açtığımda anlık ekran gelip gitti ve fam sesi yine yüksek sesle çalışmaya başladı. Sebebi ne olabilir?
  3. E

Ram hızı arttırınca bilgisayar geç açılıyor

Başlıkta belirttiğim gibi anakartım 3000 mhz destekliyor. Bu yüzden otomatiğe ayarlı olan ram hızını xpm yapıp 3000 e çekince bilgisayar açılış süresi 10 saniye kadar artıyor. Sebebi ne olabilir?
  4. E

XMP açınca sistem açılma süresi uzuyor

RAM hızlarını XPM ile 3000 MHz yaptığımda bilgisayarın açılması 8-10 saniye artıyor, bunun nedeni ne olabilir? Anakartım 3000 MHz destekliyor bu arada. El ile voltaj ayarı mı yapmam gerekiyor acaba?
  5. E

BIOSTAR Bios Update En Güncel

Merhabalar, BIOSTAR B450MH anakarta sahibim. BIOS'umun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Sitesine girdim ama hangisi olduğunu bulamadım. Benim sürüm 2020.01.02 gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Top Bottom